Какви любовни изживявания ви очакват в периода 10-16 юли

3807
Какви любовни изживявания ви очакват в периода 10-16 юли
Снимка: iStock

Меркурий е планетата на общуване и комуникация и навлиза в знака на Лъва. Това означава, че ще ни даде възможност да се създадат креативни и романтични мисли и чувства. В същото време Марс излиза от знака Лъв и преминава в Дева. Това негово разположение предразполага повече към работа и по-малко към удоволствие.

Вижте какъв е любовния хороскоп на всички зодии за периода 10-16 юли:

Овен

Мислите ви постоянно ще се въртят около любимия човек и ще се опитате да му покажете колко струвате и че всъщност сте незаменими. Марс навлиза във вашия 6-ти дом, който е на работата, а Меркурий навлиза във вашия любовен сектор. Това ще ви направи доста по-открити в любовта и ще ви вдъхнови да направите неочаквана изненада на любимия си човек. Ще имате успехи в работата и това ще се отрази благоприятно на връзката ви.

Телец

При вас планетата Марс ще се премести в 5-ия ви дом, който е пряко свързан с романтичните жестове. Тази зона управлява всичко, което носи удоволствие на тялото, включително сексуалния контакт. Ако сте обвързани, подгответе се за една много страстна седмица. А ако не сте – очаквайте неочаквани любовни изненади.

Ходенето по мъките за 3 зодии е на път да приключи

Близнаци

През тази седмица има възможност да проведете сериозни разговори с партньора си или да имате нов любовен интерес към човек, с когото излизате на среща. За Близнаците може да се каже, че техният ум е най-голямата им ерогенна зона. Меркурий обаче навлиза във вашия сектор за съобщения и в знака на Лъва, а това ще насочи ума ви към забавлението и удоволствието, както и върху доста дейности, свързани с любовта.

Рак

Необвързаните представители на тази зодия трябва да внимават и да не разкриват прекалено много информация за себе си. Помислете добре, преди да говорите и избягвайте да се хвалите, особено с финансите си. Това може да бъде интересно на човек, който не заслужава вашето внимание и който може да ви използва само заради парите. Обвързаните Раци също ще имат разговори за пари със своя партньор, но той по-скоро ще бъде отегчен от тях.

Лъв

Марс напуска Лъва, но Меркурий влиза в този знак и ще повиши настроението. Планетата ще добави допълнителна харизма към начина ви на общуване и авторитет към решенията, които взимате. Флиртът ще ви доставя удоволствие, особено ако в момента нямате човек до себе си. Обвързаните представителите на тази зодия ще се радват на интимни моменти с партньора си.

Дева

Марс навлиза в Дева и ще създаде огромни промени за представителите на тази зодия. Необвързаните Деви да чакат големи изненади, а обвързаните ще открият, че са готови на много повече любов, отколкото дават в момента и най-вероятно ще бъдат приятно изненадани от партньора си.

Везни

При вас Венера се намира в 11-ия ви дом, което ви дава възможност да имате много приятни социални контакти и покани за най-различни партита и събития. През седмицата Меркурий ще се присъедини към вашия 11-и дом, което ще повиши настроението и ще направи разговорите с приятелите ви доста по-интересни и забавни, особено когато говорите за любов. Ако имате колебания в личния живот и не знаете какво решение да вземете – попитайте близък приятел за съвет.

Скорпион

Ако в момента сте необвързани, но имате човек, с когото се виждате от време на време, то тази седмица ще бъде доста страстна за вас. Огледайте и вашите приятели, може би там се крие подходящ за вас интимен партньор. Разбира се, не взимайте прибързани решения, за да не развалите едно истинско приятелство за кратък флирт.

Стрелец

През тази седмица Стрелците имат нужда да се погрижат за себе си и повечето от тях ще отидат някъде на почивка или на екскурзия. По този начин обвързаните Стрелци ще съживят своята връзка, а необвързаните може да срещнат любовта. Представителите на тази зодия, които имат човек до себе си, да очакват някои градивни промени в комуникацията със своя партньор.

Събота - перфектният ден от лятото за 4 зодии

Козирог

През тази седмица най-много ще се вълнувате за финансовите си средства и дори може да поискате да поемете риск, като използвате парите на своята половинка. Бъдете внимателни обаче! Без значение колко добра ви се струва идеята, която имате, уверете се, че партньорът ви няма против да рискувате с неговите или общите ви финансови средства. Ако в момента сте необвързани, постарайте се да изградите свое собствено финансово бъдеще. Така, когато срещнете подходящ партньор, ще сте спокойни и ще знаете, че сте с него не заради финансите, които има, а заради истинска любов.

Водолей

Меркурий ще навлезе във вашия партньорски сектор, което ще се отрази благоприятно върху общуването с вашата половинка. Двамата ще си говорите повече от преди и ще откриете по-лесни пътища един към друг, както и ще ви бъде лесно да взимате важни решения заедно. Необвързаните Водолеи може би ще създадат силна връзка с човек, когото отдавна считат са подходящ интимен партньор.

Риби

Марс ще навлезе във вашия партньорски сектор и това означава, че ще има много активности около вас. Ако сте във връзка, тя най-вероятно ще се задълбочи. Марс обаче е в състояние да влошава това, до което се докосва, така че връзката може и да се задълбочи, но може и да възникват някои проблеми. Необвързаните Риби могат да имат напрежение и да влизат в ненужни спорове с човека, когото харесват. Опитайте се да избегнете това.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 29 април 2024 г.

Числото 5 ще направи май райски месец за 4 зодии!

Скрито-покрито: Кои зодии действат зад гърба на останалите?

Ако са ядосани - тези зодии са по-черни и от дявола!

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com