Кога да си вземете почивка през септември, за да не ви съсипе живота ретрограден Юпитер?

3293
Кога да си вземете почивка през септември, за да не ви съсипе живота ретрограден Юпитер?
Снимка: iStock

Хората продължават да почиват и през септември. И само ретроградният Юпитер може да провали почивката. Но езотериците са готови да разкрият тайната, като назоват успешни дати за септември.

Според таролога още със старта на септември ни очаква не само ретроградното движение на Юпитер, но и тригонът му с есенното Слънце. Какво ще усетят върху себе си представителите на всички знаци на зодиака от 4 септември. Такава комбинация, уверява специалистът, ще носи радост и оптимизъм и ще има положителен ефект особено върху хора, които са в състояние на тъга или депресия. Дуетът на Слънцето и Юпитер не само ще осигури психологическа подкрепа, но и ще предложи реална възможност за осъществяане и на най-щурите планове.

Ретрограден Меркурий през август 2023 г.: Какви промени в живота да очакват всички зодиакални знаци

Експертът продължава, като казва, че периодът на съвпад на ретрограден Юпитер с есенното Слънце ще помогне да се стигне до преоценка на ценностите, както и ще даде уникална възможност за саморефлексия. И това е чудесна възможност да прекарате отпуската си максимално добре. Точно тогава ще успеете да се обърнете към вътрешната мъдрост и да прецените кое е важно в живота.

Ще ви помогне да намерите нови изходи и решения за преодоляване на трудностите. В допълнение, този аспект може да ви помогне да направите нови запознанства и да поддържате хармонични отношения с другите. Оптимизмът и щедростта на Юпитер могат да привлекат позитивни хора в живота ви, което може да доведе до важни съюзи и сътрудничество.

Какво да очакваме по време на ретроградност през август 2023 г.?

Кога е най-подходящото време за почивка? Експертите отбелязват две важни дати през септември 2023 г. Първата е 10-ти, когато Луната в Лъв ще разкрие духа на приключенията и страстта към пътешествията. Това време е идеално за пътувания и различни смели приключения. Най-интересното е, че независимо от избраната посока, хората, които са планирали есенна ваканция на 10-ти, когато Луната е в зодия Лъв, ги очакват забавления, приключения и невероятни преживявания.

Втората дата, която тарологът отбеляза, е 23 септември. Тогава ще засили въображението и фантазията, следователно ще помогне да се приложат на практика всички планирани оригинални идеи. Празникът, който стартира на 23 септември, ще е едно активно и уникално пътешествие, изпълнено с творчество и себеизразяване

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com