Кои зодии не трябва да имат котки?

2849
Кои зодии не трябва да имат котки?
Снимка: iStock

Котките със сигурност правят живота ни по-добър и по-интересен, но те не се разбират с всички. И дори ако много искате да имате мустакат приятел, може да се окаже, че такъв домашен любимец не е подходящ за вас - и хороскопът е виновен за това.

Има редица зодиакални знаци, които не трябва да се докосват до котка. Потърсете себе си в този списък - може би комуникацията с „мустакатите“ ще ви бъде трудна.

Лъв

Странно, какво прави този знак тук? Това същата котка ли е, само в човешка форма? Да, да, а също и основният ѝ конкурент! Лъвовете обичат да се греят под лъчите на славата и вниманието. Една котка с нейния независим характер също може да не иска да заема второстепенна роля в семейството. Всеки ще иска да привлече вниманието към себе си: Лъвът - за да накара семейството си да слуша следващата му история за това как е блестял на среща с необикновените си идеи, а домашният любимец, който не се интересува от кариерното израстване на собственика си, ще трябва да се примири, че всички сте  спрели да слушате, да го галите и почитате красотата му. Сблъсъкът на егото може да доведе до факта, че и Лъвът, и котката няма да могат да съществуват хармонично на една и съща територия.

Във Вторник: Вратата към богатството ще се отвори за 4 зодии!

Овен

За огнения Овен котката може да не е достатъчно енергичен спътник.

Овенът, вечен сноп от енергия, може да се почувства малко самотен в компанията на спокойна, лежерна котка като партньор. Котката спи до 20 часа на ден, предпочита безделието и топлото легло пред всяка дейност. За нея е добре да наблюдава от топло място как Овенът се втурва в търсене на нещо, което да прави със себе си. Но за Овен такъв хоризонтален начин на живот най-малкото предизвиква неразбиране. Разликата в темпото на живот може да принуди собственика да замени домашния любимец с някой по-енергичен и активен. В този смисъл кучетата са много по-подходящи за Овен.

Кои зодии ще са "кълбо от нерви" във вторник?

Козирог

Козирозите живеят чрез планиране и организиране на рутина. А котките са известни с това, че изхвърлят всички тези планове през прозореца. Пуснете си някое забавно видео за животни и ще се убедите, че котките отчаяно се нуждаят да обърнат купа с вода, да се качат в тръба, да скочат на дивана точно в този момент (и нито минута по-късно!), когато собственикът им бърза на среща или на курс, загрял олиото в тигана или започнал да прави нещо сложно и изискващо концентрация. С такъв домашен любимец в къщата, дисциплинираните Козирози много скоро могат да се окажат обзети от раздразнение от непредсказуемостта и лудориите на техния котешки приятел и риторични въпроси като „За какво се регистрирах и защо?!”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com