Кои зодии не трябва да имат котки?

2924
Кои зодии не трябва да имат котки?
Снимка: iStock

Котките със сигурност правят живота ни по-добър и по-интересен, но те не се разбират с всички. И дори ако много искате да имате мустакат приятел, може да се окаже, че такъв домашен любимец не е подходящ за вас - и хороскопът е виновен за това.

Има редица зодиакални знаци, които не трябва да се докосват до котка. Потърсете себе си в този списък - може би комуникацията с „мустакатите“ ще ви бъде трудна.

Лъв

Странно, какво прави този знак тук? Това същата котка ли е, само в човешка форма? Да, да, а също и основният ѝ конкурент! Лъвовете обичат да се греят под лъчите на славата и вниманието. Една котка с нейния независим характер също може да не иска да заема второстепенна роля в семейството. Всеки ще иска да привлече вниманието към себе си: Лъвът - за да накара семейството си да слуша следващата му история за това как е блестял на среща с необикновените си идеи, а домашният любимец, който не се интересува от кариерното израстване на собственика си, ще трябва да се примири, че всички сте  спрели да слушате, да го галите и почитате красотата му. Сблъсъкът на егото може да доведе до факта, че и Лъвът, и котката няма да могат да съществуват хармонично на една и съща територия.

Във Вторник: Вратата към богатството ще се отвори за 4 зодии!

Овен

За огнения Овен котката може да не е достатъчно енергичен спътник.

Овенът, вечен сноп от енергия, може да се почувства малко самотен в компанията на спокойна, лежерна котка като партньор. Котката спи до 20 часа на ден, предпочита безделието и топлото легло пред всяка дейност. За нея е добре да наблюдава от топло място как Овенът се втурва в търсене на нещо, което да прави със себе си. Но за Овен такъв хоризонтален начин на живот най-малкото предизвиква неразбиране. Разликата в темпото на живот може да принуди собственика да замени домашния любимец с някой по-енергичен и активен. В този смисъл кучетата са много по-подходящи за Овен.

Кои зодии ще са "кълбо от нерви" във вторник?

Козирог

Козирозите живеят чрез планиране и организиране на рутина. А котките са известни с това, че изхвърлят всички тези планове през прозореца. Пуснете си някое забавно видео за животни и ще се убедите, че котките отчаяно се нуждаят да обърнат купа с вода, да се качат в тръба, да скочат на дивана точно в този момент (и нито минута по-късно!), когато собственикът им бърза на среща или на курс, загрял олиото в тигана или започнал да прави нещо сложно и изискващо концентрация. С такъв домашен любимец в къщата, дисциплинираните Козирози много скоро могат да се окажат обзети от раздразнение от непредсказуемостта и лудориите на техния котешки приятел и риторични въпроси като „За какво се регистрирах и защо?!”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодията, която ще плаче от щастие на 14 май 2024

На 14 май: От изпълнителен директор до пълни джобове с пари, това е отредила съдбата за тези четири зодии

Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Във вторник: Страхотен, късметлийски ден за осем зодии

На 14 май: След много неуспешни връзки, тези зодии са готови да намерят половинката си

Съвет за всяка зодия за днес, 14 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 14 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 14 май 2024

Дневен хороскоп за 14 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com