Късите крака на зодиите - как да разберем кога ни лъжат

6910
Късите крака на зодиите - как да разберем кога ни лъжат
Снимка: iStock

"На лъжата краката са къси" - това е известна поговорка, която всички знаем. Но какво става, когато тези крака наистина са къси? В случая без съмнение трябва да посочим точно определени 3 зодии. Да, тези три зодии, които имат къси крака, имат тенденция да се радват на своето умение да лъжат и често ни вкарват в тяхната мрежа от лъжи и измами.

Риби

Първата зодия е Риби. Рибите имат склонност към лъжи и измами в страстта си да се "измъкнат" от неприятни ситуации и да добият това, което искат. Имайте предвид - това не означава, че всички Риби са лъжци, просто те могат да използват лъжите като възможност да спасят себе си или да получат желаното. Постарайте се да останете бдителни и да не попаднете в мрежата на тези вълнуващи зодии.

Близнаци

Втората зодия, която притежава къси крака, е Близнаци. Близнакът, който мнозина смятат за много капризен и сложен за разгадка, може да бъде наистина измамник. Бъдете оптимисти за Близнаците - те искат само да получат това, което искат и се чувстват достатъчно уверени, че лъжата им дава шанс. Хванете Близнаците в лъжа, като ги притиснете с въпроси, на които вече знаете отговорите.

Рак

Третата и последна зодия с къси крака е Рак. Ракът е ценен поради удобството му да откровено говори за лични неща и временема да бъде открит за останалите. Обаче, Ракът може да използва тази красноречивост, за да победи по време на критични ситуации. Бъдете внимателни - ако сте близо до Рак, но забележите, че нещо не е наред, може би е време да поизбягате преди измамникът да го свърши за вас.

Библиотеката на лъжите в зодиакалното кръгове е огромна и зодията с къси крака може да лъже за всякакви ситуации. От "Закуската ми е на почивка" до "Абсолютно нямам тайни от теб" - лъжата им не познава граници. Тъй като всеки от нас е уникален, трябва да се помним, че трябва да бъдем съсредоточени и да обръщаме внимание на този, който е близо до нас. Лъжата не е способ да печелиш доверието на другите. Това е път за проблеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Ако са ядосани - тези зодии са по-черни и от дявола!

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com