Нещата, които зодия Риби никога няма да прости

24642
Нещата, които зодия Риби никога няма да прости
Снимка: iStock

Рибите могат да бъдат егоистични, безпощадни, отмъстителни и малко свръхчувствителни към себе си. Сега ще разберете с кого се разбират най-добре и в какъв вид работа намират удовлетворение.

Общи характеристики на Зодия Риби

Рибите преживяват всичко и са свръхчувствителни към себе си. Споменатата по-горе емоционалност, въображение и дълбоко развита духовност позволяват на Рибите да постигнат успех в артистичните области. Сред известните Риби има немалко писатели, които умеят да се докоснат до най-съкровените емоции на читателя. Въпреки талантите, които притежават, Рибите са склонни да имат ниска самооценка, а това от своя страна ги кара да завиждат на чуждите успехи или статут - както социален, така и материален. 

Вътрешният душевен мир, който Рибите толкова трудно постигат, е толкова важен за тях, колкото и средствата, натрупани в сметката им. Рибите изпитват панически страх да не загубят работата си или покрива над главата си, поради което винаги имат заделени пари за черни дни. Рибите са променлив знак, принадлежащ към водния тригон, така че за никого не трябва да е изненада, че те се нуждаят от симбиотични взаимоотношения, от една страна, и от свобода и независимост, от друга. 

Рибите са съпричастни и в същото време могат да бъдат егоистични. В един момент те изглеждат като най-добрия, верен приятел, който е готов да ви даде и последната дреха и да ви приюти у дома. Достатъчно е обаче да направите нещо, което да не им хареса, и в този случай ще бъдете включени в черния списък за общуване и блокирани в социалните мрежи. 

Рибите носят обида дълго време и трудно забравят претърпените "грешки". Те са амбициозни, високоорганизирани и трудолюбиви, въпреки че понякога могат да бъдат тиранин в ролята си на шеф.

Какви са жените от зодия Риби - ето какво ги изкарва от кожата им

Зодия Риби: любов и секс

Романтичната природа на Рибите ги кара да търсят идеалната любов. И тъй като това обикновено се случва само в книгите, те преживяват болезнени разочарования. Нуждата от близост и духовна връзка обаче е толкова важна за тях, че те не се обезкуражават от неуспехите и продължават да търсят, докато не успеят. 

Рибите няма да се задоволят с връзка, основана само на плътското. В спалнята те могат да бъдат нежни, страстни и дръзки. Една романтична и в същото време пикантна вечер в компанията на Риби ще се помни дълго. Идеалната среща е тази, в която всичко е внимателно планирано, но изглежда спонтанно. Вечеря на открито под звездното небе, изискана храна от световните кухни и много нежност - това е перфектната комбинация за тях.

Връзки между Риби и другите зодиакални знаци

Рибите очакват много внимание, нежност и отдаденост. Само тогава те се чувстват сигурни и удовлетворени. Те ще намерят перфектно разбиране в отношенията си с Рака и Скорпиона, които също принадлежат към водния тригон. Ще намерят стабилност с Козирога, който е здраво стъпил на земята, въпреки че от друга страна земната им природа е много ограничаваща. Запознанството със самоуверения Стрелец или с хаотичните и нерешителни Близнаци не си заслужава времето и вниманието. Звездите не предвещават успешна връзка с Везни и Водолей, както и с други Риби.

Риби и домашното огнище 

След дълго търсене и много неуспехи Рибите обикновено успяват да намерят партньор за цял живот. Те могат да пожертват много за любовта, което не означава, че не се нуждаят от нищо в замяна.  Точно обратното. Нуждаят се от внимание, грижи, нежност и постоянно уверение, че са най-важните на света. Ако бъдат лишени от това, те ще страдат, ще се възмущават и ще водят ожесточени спорове, ще заплашват с раздяла, накратко, ще поставят въпроса на нож. Трудно им е да вземат решение за раздяла, затова се уморяват от връзки без бъдеще. 

Особеностите на зодия Риби за които трябва да внимавате

Родителите от зодия Риби имат нетрадиционни методи на възпитание. Творческите им и артистични способности са истински дар, който могат да дадат на децата си. Те ще играят с тях театър, ще ги водят на пътувания до далечни краища на света и ще хранят бездомни животни, като им разказват вълшебни приказки за страната на щастливите животни. Въпреки че парите не са самоцел за тях, те се радват да ги имат и да ги използват. 

Здраве: за какво трябва да внимават Рибите?

Рибите са големи хипохондрици. Те са много чувствителни към собственото си здраве, надарени са с изключителна интуиция и са чести пациенти на здравните клиники. Стриктно следват препоръките на лекарите си и могат да се похвалят, че водят здравословен начин на живот. Те спортуват, прекарват много време на открито и се хранят здравословно. Обичат да се хранят и да експериментират в кухнята.  

Риби на работа. В какви професии се реализират те?

Тяхната интуиция, съчетана с чувствителност и остро възприемане на света, означава, че Рибите ще намерят себе си навсякъде, където в центъра на вниманието са човешките същества. Психолог, терапевт, лекар - именно в тези професии те могат да намерят своето призвание. Рибите са надарени с леко перо и ораторски умения, те могат да описват света красиво, затова сред представителите на този знак има много известни хора, постигнали успехи в областта на изкуството.

Известни хора от знака на Рибите: Виктор Юго, Антонио Вивалди, Алберт Айнщайн, Станислав Игнаци Виткевич, Ярослав Ивашкевич, Михаил Горбачов, Зджислав Бексински, Анджей Грабовски, Лайза Минели, Глен Клоуз, Чък Норис, Даниел Крейг, Шарън Стоун, Риана, Ева Лонгория, Емили Блънт, Ребел Уилсън, Джесика Бийл, Ева Мендес, Оливия Уайлд, Рийз Уидърспун, Джъстин Бийбър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии не страдат от гузна съвест - спят си спокойно!

Няма ненаказано добро: През юни 3 зодии ще го разберат!

Съдбата ще позлати тези зодии много скоро

Кои са най-благоприятните дни за сватба през лято 2024

Съвет за всяка зодия за юни 2024

В сряда: Тези зодии осъзнават, че да получаваш означава да даваш

На 29 май: Луди купони за Телец и спокоен, но вдъхновяващ ден за Водолей

3 зодии, които ТРЯБВА да пътуват през юни и юли

В сряда: Вселената дава шанс на тези две зодии да приемат изцелението

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 29 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com