Какви са жените от зодия Риби - ето какво ги изкарва от кожата им

7499
Какви са жените от зодия Риби - ето какво ги изкарва от кожата им
Снимка: iStock

Тези характеристики често вбесяват обкръжението на знака.

Знакът Риби е надарен с много добродетели. Това са чувствителни, разбиращи хора, надарени със състрадание, както и значителни творчески способности. Въпреки това, при всички положителни черти на знака, понякога е трудно за хората, които общуват с Риби, да понасят техните недостатъци. Астрологът открои основните от тях.

Хората с имена, започващи с тези букви, не са съвместими с вашия зодиакален знак

Ето кои хора с какви имена не са съвместими с вашата зодия Овен Овенът не обича конкуренцията, монотонността и скуката. Самоуверени, ...

Повечето характеристики на този знак, както положителни, така и отрицателни, са свързани с покровителството на Нептун. Тази мистериозна планета се свързва с мистиката и подсъзнанието. Именно поради нейното влияние Рибите са надарени с най-силната интуиция сред знаците на Зодиака. Това качество, заедно с впечатлителността и много силното преживяване на всички емоции, прави знака уязвим и чувствителен. Трудно е да се издържи такова напрежение, затова, за да не се притесняват така, повечето от родените под това съзвездие някак си се ограждат от света около тях, понякога дори без да го осъзнават. Това е причината за досадните недостатъци.

Рибите са свикнали да действат според интуицията и вътрешното им състояние, така че не са склонни да изпълняват задълженията си - не искат, принудени са. Друг недостатък следва от това: знакът не винаги изпълнява обещанията си. По-точно, той може да обещае повече, отколкото може да направи, поддавайки се на духовен импулс - емоциите и навикът, развит за защита, да не възприема реалността обективно, няма да му позволят да оцени правилно възможностите си. Това може да вбеси другите и да създаде репутация на „празнословие“ сред представителя на знака, въпреки че това изобщо не е така.

Желанието да се избегнат задължения също кара Рибите да бягат от отговорност. В случай на проблеми, те често могат да изчакат, докато изчезнат сами. Или игнорирайте нещо, което все още не причинява неудобство, до появата на видими последствия. Обикновено тази черта е свързана със здравето на самата зодия, но често се простира и в области на работа, живот или взаимоотношения - което определено пречи на хората до Риби.

Рибите мразят пристрастяването или по-скоро зависимите. Рибите са особено бесни на алкохолиците. В същото време, самата млада дама Риби, я довежда до състояние на яростна лудост като види алкохолици. Това я изкарва извън кожата й.

3 знака от Зодиака през зимата ще рискуват и ще постигнат финансово изобилие

Астролозите определиха зодиите, които могат бързо да забогатеят през зимата. Те ще имат шанс да станат успешни във финансовия сектор. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com