Перли за Раците и диаманти за Козирозите: какви бижута са подходящи за различните женски зодии

8392
Перли за Раците и диаманти за Козирозите: какви бижута са подходящи за различните женски зодии
Снимка: Istock

Всеки знак на зодиака притежава определена енергия, която може да бъде подсилена чрез подходящите бижута и продукти от естествени камъни. Силата на последните влиза в резонанс с енергията на човека, като по този начин увеличава и подхранва качествата на зодиакалния знак, към който той принадлежи.

Овен

За Овена подходящите камъни са гранатът, червеният турмалин и бичето око. Носенето на бижута с тези елементи ще развие решителността, активността и лидерските качества на огнената зодия.

Телец и Везни

Често представителите на тези знаци имат естетически и дизайнерски таланти: бижутата ще подчертаят изключителните им способности.

От естествените камъни изберете кристал, опушен кварц, изумруд. Особено активно използвайте бижута на врата - колиета, чокъри, сотуари. Не забравяйте и за аксесоарите на талията.

Златните бижута са задължителни за 4 женски зодии - носят им много късмет!

Близнаци и Дева

Опалът, хризопразът и сивият ахат могат да засилят общителността, многозадачността, интелектуалното любопитство на Близнаците и Девите. Подходящи ще бъдат и продукти с букви, например с инициалите на името им. Важно е използването на тези бижута да не предизвиква дискомфорт и неудобство.

Рак

Емоционалните, рефлективни и грижовни Раци се нуждаят от задължителни средства за поддържане на вътрешна сила и баланс - перли, аквамарин, селенит. Освен това се оглеждайте за бижута във флорални цветове или форми.

Лъв

Големите златни бижута са идеален избор за Лъвовете. Също така бижута със символи на слънцето, лъва и анимационни герои ще им подхождат. Сред естествените камъни за повишаване на самочувствието и по-голяма видимост за околните обърнете внимание на рубин, котешко око, топаз.

Скорпион

Огненият опал, соколовото око ефективно резонират с енергията на Скорпионите. Сексуалността и магнетизмът ще бъдат подчертани от бижута в бляскав готически стил: кожени гривни с череп в стила на Philipp Plein за мъжете, пръстени за нокти на Cartier за жените.

Стрелец

За Стрелците е изключително важно да следят модата и тенденциите и да използват бижута с елементи на лого на марки. Ако все пак сте по-близо до естествените камъни, предпочитайте синия турмалин и аметиста.

Какви бижута не трябва да носят различните зодии

Козирог

Най-добрите приятели на момичетата, и особено на Козирозите, са диамантите, изумрудите и брилянтният кварц. Часовниците и копчетата за ръкавели ще ви помогнат да подчертаете качествата точност, отговорност. Между другото, Козирозите може да се наслаждават на колекционирането на винтидж бижута.

Водолей

Бижута с изображения на Луната, планетите и звездите ще подхождат на Водолеите. Модерните аксесоари от пластмаса с детски формат ще подчертаят креативността и нестандартността на представителите на зодиакалния знак. Ако по силата на възрастта или професионалната дейност такива модели не са подходящи за вас, спрете избора си на продукти с изумруден и блестящ кварц.

Риби

Рибите предпочитат да носят бижута със сребърна рамка със син кварц, син сапфир или аквамарин. А бижутата трябва да се избират в морска тематика: с раковини, котва, под формата на вълна или морска звезда.

Правилно подбраните бижута вливат енергия и засилват качествата на знака на собственика. Не е нужно обаче да прехвърляте цялата отговорност за успеха върху камъните: те са само наши помощници. И определено не е препоръчително да си слагате всичко най-добро наведнъж - придържайте се към принципите на умереност и целесъобразност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Тези зодии имат най-чиста душа

Зодиите, които ще черпят с пълни шепи от живота това лято

Зодиите, които неочаквано ще получат пари до края на месеца

Зодиите, за които щастието ще е в разгара си до края на юни 2024

Кои зодии най-трудно се влюбват - трябва да извършите чудеса за тях!

Втората половина на юни ще бъде истински Рай за 4 зодии!

Идващото Пълнолуние ще свали душевните окови на 3 зодии!

В четвъртък: Специален ден за Стрелец и "червено знаме" за Козирог

3 зодии, чиито ангели пазители няма да оставят молитвите им без отговор

3 зодии, които са склонни към пристрастяване към социалните мрежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com