Пълнолуние на 23 май 2024 - какво ТРЯБВА и какво НЕ ТРЯБВА да се прави

15975
Пълнолуние на 23 май 2024 - какво ТРЯБВА и какво НЕ ТРЯБВА да се прави
Снимка: iStock

На 23 май 2024 година в 16:53 часа ще настъпи пълнолуние в знака Стрелец. Известно е още като Цветна луна. Езотериците отбелязват, че енергията на Цветното пълнолуние, което ще се случи на 23 май в годината на Дракона 2024, насърчава дълбока вътрешна трансформация и растеж. Представителите на всички зодии през този ден може да имат желание да се освободят от старите модели на поведение, навици и взаимоотношения.

Също така е важно да сте внимателни към емоциите си по време на пълнолуние на 23 май, тъй като те могат да станат особено интензивни под влиянието на пълната Цветна луна. И, разбира се, Цветната луна е чудесно време за всички представители на зодиакалните знаци да покажат своята страст, желание за трансформация и обновление.

Какво трябва и можете да правите на Цветното пълнолуние на 23 май?

В деня на пълнолунието трябва да се съсредоточите върху това, което най-много тревожи сърцето ви. Може би е дошло времето да преосмислите отношенията с определени хора, да вземете решение за нещо ново, да се откажете от това, което вече нямате сили да понесете.

Зодиите, които ще тръгнат по пътя на щастието в края на май 2024

Стрелецът е зодията, която ни позволява да видим цялата картина на живота. Но за да се издигнеш и да видиш ясно, трябва да се гмурнеш в сърцето си.

Денят на Цветното пълнолуние на 23 май е най-благоприятен както за отправяне на предложение за брак, така и за приемането му.

Пълнолунието, особено това, се счита за специално време, когато енергията на нашата планета и Вселената достига своя връх. Много хора вярват, че времето на пълнолуние става благоприятно. Можете или да изпълнявате различни ритуали и медитации, или просто да работите върху себе си.

И ако искате да използвате енергията на Луната на 23 май 2024 г., за да промените живота си към по-добро, ето няколко препоръки:

  • Медитирайте. По време на пълнолуние това ще бъде особено ефективно. Фокусирайте се върху целите си, визуализирайте промените, които искате в живота си. Привлечете положителна енергия.
  • Напишете списък с желания и цели , които искате да постигнете. Цветното пълнолуние на 23 май ще ви помогне да изчистите ума си и да се съсредоточите върху важното.
  • Ако работите с кристали, пълнолунието на 23 май ще бъде отлично време за пречистване и зареждане с енергия.

И, разбира се, използвайте практиката на благодарност към Вселената. По време на това пълнолуние изразете благодарност за всички хубави неща, които вече са ви се случили. В крайна сметка късметът и просперитетът често идват при тези, които знаят как да благодарят за тях.

Но също така има редица действия, които не е препоръчително да се извършват по време на Цветна луна.

Какво не трябва да се прави на това пълнолуние?

Не трябва да перете дрехи или да давате вещи за ремонт, в противен случай те няма да издържат дълго. Не бива да преяждате и да злоупотребявате с алкохол, защото под влиянието на пълнолунието тези процеси лесно излизат извън контрол.

В дните на пълнолуние трябва да стоите далеч от всичко, което причинява негативност.

Затова е важно представителите на всички зодиакални знаци да не влизат в конфликти и да не уреждат спорове или други важни казуси и дела по време на пълнолуние на 23 май.

Пълната луна усилва всичко, което проектираме в този свят, ако сеем вятър, рискуваме да се окажем в центъра на буря, която ще помете всичко.

Пълнолунието на 23 май 2024 ще донесе поток от щастие за тези зодии

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

В Неделя: Съдбата ще сложи лъжица катран в кацата с меда на тези зодии

Неделни пари за черни дни ще сгънат тези 4 зодии!

На 16 юни: Числото 16 ще бъде балсам за душата на 4 зодии!

Хороскоп за утре,16 юни: Късмет за Телците, но не и за Девите

Дневен хороскоп за 16 юни 2024 г.

Кои женски зодии са си дар от Бога за всеки мъж?

Кои зодии са надарени с пророческа дарба?

Зодиите, които ще получат щедър подарък от Вселената този уикенд

Зодиите, които ще са най-щастливи този уикенд, 15-16 юни 2024

Седмичен хороскоп за 17-23 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com