Първи приятели с чашката: Кои зодии обичат да си пийват?

4653
Първи приятели с чашката: Кои зодии обичат да си пийват?
Снимка: iStock

През уикенда много от нас обичат да се отпуснат със своите приятели и да си пийнат по няколко чаши. Но ако сте се питали кои зодии обичат да си пийват най-много, днес ще ви разкрием - определено са тези 4! Известно е, че алкохолът им помага да изглаждат неравностите на живота и да се забавляват на максимум. В тази статия ще ви разкажем повече за тези зодии и какво ги кара да обичат въздействието на алкохола.

Стрелец

Това зодиакално знакче е едно от най-жизнерадостните и оптимистичните, което иска да празнува живота във всеки един момент. Стрелците обожават да пътуват и да се забавляват, както и да упражняват спорт. Но когато става въпрос за пиене, те не могат да устоят на добра компания и замайващото въздействие на алкохола. Много често ще ги видите да пийват дори и без повод.

Още: До края на лятото, 4 зодии ще бъдат позлатени!

Риби

Рибите, от друга страна, са много чувствителни и имат нужда от алкохол, за да успокоят нервите си и да се забавляват. Но ако прекалят, те могат да попаднат в неприятна ситуация. Рибите имат много креативна и поетична душа и увлечението им към изкуството може да стане още по-силно след няколко чашки.

Рак

Още: Тези 6 зодии мразят излишните разговори

Раците не са много настроени към големите компании, но ако има алкохол в близост, те със сигурност , ще му се подчинят. Това зодиакално знакче обича да си пийва в спокойна домашна обстановка, където може да разговаря с приятелите си и да се почувстват като у дома си. Въпреки че рядко прекалят с консумацията му, алкохолът е важна част от живота на зодия Рак.

Близнаци

Близнаците са жизнени и любознателни и обожават разнообразието. Те са много остроумни и духовити и когато пият могат да забавляват цялата компания със своите разкази и шеги. Те никога не са на едно място и са готови да изживеят всичко интересно, независимо къде са и с кого са.Алкохолът и Близнаците определено на префектната комбинация за добро настроение.

Независимо от зодията ви, важно е да помните, че умереното консумиране на алкохол е най-доброто нещо за здравето ви. Ако сте почитател на напитките, препоръчваме ви да пиете разумно и да не забравяте да се забавлявате със своите приятели, като се погрижите за безопасността на себе си и на околните. Помнете - животът е кратък и затова се наслаждавайте на неговите моменти без да оставяте нищо на случайността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com