Седмичен хороскоп за 18-24 декември 2023 г.

28891
Седмичен хороскоп за 18-24 декември 2023 г.
Снимка: Istock

Броени дни остават до Коледа. Как ще преминат дните преди Бъдни вечер за различните зодии вижте в седмичния хороскоп за 18-24 декември 2023 г. 

Овен

Новата седмица ще донесе положителни промени на Овните в работата и финансите. Въпреки че промените ще бъдат малки, те ще дадат начало на последващи успехи и постижения. Тези, чиято дейност е свързана с търговия, продажби и пътувания, ще постигнат много само за няколко дни. Високият енергиен потенциал ще ви позволи да посветите достатъчно енергия на спорта, което ще има добър ефект върху вашето здраве и външен вид. Романтичната страна на живота ще зарадва представителите на този знак с нови познанства и срещи, подаръци и внимание.

Още: Пари да видиш: През новата седмица, 4 зодии ще ги видят!

Телец

Очаква ви спокойна седмица. Основният проблем може да бъде разсеяност, която леко ще разклати стабилността ви. Професионалната сфера обещава да ви зарадва с нови проекти и парични награди. Здравето ще напомни за себе си на тези, които имат хронични ендокринни проблеми. Що се отнася до личните отношения и романтиката, тук едва ли ще се случат глобални промени. Семейните представители на знака ще бъдат погълнати от делата на партньори, деца и роднини, докато самотните хора ще отдадат предпочитание на общуването със стари приятели, леко игнорирайки признаците на внимание от почитатели.

Близнаци

През следващите няколко дни Близнаците ще могат да се изявят успешно в професионалното поприще. Представителите на знака ще получат картбланш от Съдбата - това ще им помогне да постигнат високи резултати в работата и значително да подобрят финансовото си състояние. Здравето обещава да бъде доста добро - доброто ви настроение ще ви позволи лесно да издържате на доста интензивни натоварвания. Романтичната сфера ще бъде активна за тези, които все още не са направили избора си на партньор и нямат сериозна връзка. Уикендът обещава да бъде богат на дразлични събития.

Още: Седмицата на късмета: Кои зодии ще се носят на крилете на благополучието?

Рак 

Раците ще бъдат заети с рутинни дейности почти през цялата седмица. Професионалната сфера ще изисква внимание към детайла. През уикенда е възможно леко влошаване на здравословното ви състояние, тъй като рискът от настинка ще бъде много голям. Пътуванията, преместванията и командировките е по-добре да отложите за следващата седмица. Това важи и за срещи с приятели, любими хора и роднини. Романтичната част от живота ще бъде хармонична за юнските Раци, които ще получат максимално удоволствие и ще се радват на вниманието на своя партньор. Финансовата сфера обещава да бъде стабилна.

Лъв 

Лъвовете ще са заети с изпълнението на натрупаните през годината задачи. Нарушените отношения с близките или конфликтите с колеги от работата ще изискват внимание. Представителите на знака трябва да завършат годината с положителна нотка, в хармонична среда, без оплаквания и недоволства - само при такива обстоятелства ще има шанс да реализират своите планове и надежди през следващата година по най-добрия възможен начин. Родителите Лъв трябва да обръщат повече внимание на делата и проблемите на децата си. Важно е не само на обучението, но и на хобитата, интересите и развитието на способностите на детето. Здравето ще бъде доста стабилно. Не забравяйте, че много проблеми могат просто да спокоен начин на живот през цялата седмица.

Още: Коя е "Желязната лейди" на зодиака - не цепи басма на никого!

Дева

Девите преминават през активен период, когато ще трябва да са в крак с всичко. Работата ще изисква много усилия, бърза реакция и нестандартни решения. Финансовата сфера ще зависи не само от работоспособността и отговорността, но и от умението да проявите известна артистичност, хумор и чар. Романтичната сфера ще ви зарадва със знаци на внимание, необичайни признания. Девите, необременени от връзки, могат да започнат виртуална комуникация с нови интересни хора, която бързо ще премине и в реалния живот. Здравето ще зависи от вниманието и грижите, които самите представители на знака ще полагат за тялото си през цялата седмица.

Снимка: iStock

Още: Защо Сутрешното кафе е задължително за тези зодии?

Везни

През следващите няколко дни се препоръчва да обърнете внимание на грижата за здравето си, подобряването на външния вид и промяната на обичайния ви имидж. Козметичните процедури, нови прически, цвят на косата и стил на облекло ще бъдат полезни, а резултатът ще впечатли не само Вас, но и околните. Сега ще имате много възможности да се погрижите за себе си. Здравето обещава да бъде добро през цялата седмица, а финансовият сектор ще остане стабилен и дори ще ви зарадва с неочаквани попълнения. Що се отнася до романтичната сфера, тя ще остане без никакви особени промени.

Скорпион 

Скорпионите ще трябва да обърнат внимание не само на здравето си, но и на финансовата си сфера. Препоръчително е да преминете към режим на разумно парично спестяване, за да завършите годината с положителен баланс. Здравето ще изисква превенция - това се отнася за тези, които имат анамнеза за хронични заболявания. Метеозависимите представители на знака ще имат особено трудности до средата на седмицата. Работното време ще бъде особено богато на събития - не забравяйте да се забавлявате умерено на коледното служебно парти. Романтичната сфера ще бъде активна за необвързаните Скорпиони, които в следващите дни ще имат много срещи и интересни разговори с нови почитатели.

Още: 4 зодиакални знаци мъже, които защитават своите приятелки с цената на всичко

Стрелец 

Стрелците, които са заети със собствен бизнес, ще бъдат погълнати от работата и перспективите, които се откриват. Особено успешни ще бъдат онези, чиято дейност е свързана с образование, издателство, изкуство и наука. Представителите на зодията, ангажирани в социалната сфера, ще имат възможности да получат финансиране за новите си проекти. Финансовата страна на живота ще бъде стабилна и ще ви позволи да похарчите част от парите за удоволствия и новогодишни забавления. Здравето ще бъде добро. Романтичната сфера обещава на Стрелеца приятни изненади в края на седмицата - това ще помогне да се настроите към положителното и да започнете активна подготовка за Нова година.

Козирог

През първата половина на седмицата Козирозите ще бъдат в емоционално нестабилно състояние поради известна несигурност, свързана с професионални или имуществени въпроси. Решението трябва да бъде взето до четвъртък, в противен случай изгубеното време няма да бъде върнато. Представителите на земния знак ще трябва да обърнат внимание на здравето си през януари, тъй като влошаването на благосъстоянието ще доведе до обостряне на хронични проблеми. Финансовата страна на живота няма да създава проблеми, а приходите и разходите ще се извършват по предварително определен график. Отношенията с партньори могат да се влошат леко през първата половина на седмицата, но уикендът обещава да бъде много позитивен и обещаващ за романтичната сфера.

Още: Децата, родени през този месец, ще имат щастлив и мнооого дълъг живот

Водолей 

На Водолеите се препоръчва да посветят цялото си свободно време на почистване на личното си пространство и освобождаване от ненужни неща. Струва си да преподредите гардероба си. Работното място също трябва да бъде поставено в ред, като се отървете от стари документи, счупени химикалки и моливи. Обърнете внимание и на компютъра си. За поддържане на добро здраве през цялата седмица се препоръчват ежедневни разходки и лека физическа активност. Финансовата страна на живота ще зарадва много Водолеи с неочаквани парични постъпления или подаръци от близки.

Риби

Рибите е добре да обърнат внимание на своето благосъстояние и външен вид. Периодът от 20 до 24 декември е много благоприятен за козметични процедури, масажи и всякакви други разкрасителни манипулации. Петък и неделя са благоприятни за пазаруване: най-добре е да се наблегне на закупуването на дрехи в светли цветове и бижута. Професионалната сфера ще е благоприятна за занимаващите се с търговска или преподавателска дейност. Романтиката и връзките ще станат особено актуални през втората половина на седмицата.

Още: Кои зодии ще покажат Златните си сърца в празничните дни?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com