Внимавайте много, ако тези 4 зодии ви носят дарове!

4530
Внимавайте много, ако тези 4 зодии ви носят дарове!
Снимка: iStock

Има популярен израз, че трябва да се боите от данайците(древните гърци), когато ви подаряват нещо, защото те често имат скрити планове и задни мисли. Той е по повод на дървения кон, който те подаряват на троянците и е в основата на превземането на древния град. В астрологията има точно 4 зодии, които притежават това качество на древните гърци. Те могат да ви отрупат с дарове, но трябва да имате едно на ум, защото те винаги имат някакъв скрит и коварен план за вашето прецакване. Ето с кои зодии трябва да бъдете особено внимателни!

Скорпион

Скорпионите са известни със своята мистериозност и непроницаемост. Когато ви подарят нещо, има голяма вероятност да имат скрити мотиви или да искат да ви държат под контрол. Внимавайте, когато получавате подарък от Скорпион, защото никога не е просто обикновен дар. Не винаги е задължително да е нещо лошо за вас, но да бъдете предпазливи ще ви бъде определено от полза.

Риби

Рибите са чувствителни и мечтателни, но понякога могат да бъдат много манипулативни. Те могат да ви подарят нещо с цел да се приближат до вас или да ви убедят в нещо. Бъдете нащрек и се запитайте защо ви правят подарък. Определено има мотив в цялото това действие, който най-често е скрит под океана от емоции, в който Рибите ще се опитат да ви потопят.

Стрелец 

Стрелците са енергични и обичат свободата. Техните подарък най-често е знак, който показва, че ще искат нещо от вас. Въпреки че обичат да действат самостоятелно, те разбират, че на моменти имат нужда и от чужда помощ. А подарицет са просто средството да реализирате по-бързо техните планове.

Козирог

Козирозите са амбициозни и се стремят винаги към успеха. Могат да ви подарят нещо с цел да ви убедят да ги подкрепите или да им помогнете в професионалния им напредък. Трябва да бъдете особено внимателни, ако сте в конкуренти отношения с Козирозите. Това най-често означава, че подаръкът ще е свързан с извоюването на някакво, макар и минимално, предимство.

Ако получите дарове от тези 4 зодии - не се паникьосвайте, а просто бъдете внимателни и анализирайте мотивите им. В повечето случаи, подаръците са израз на добри намерения, но е важно да бъдете информирани и нащрек, когато има потенциални скрити мотиви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 19 май 2024 г .

Седмичен хороскоп за 20-26 май 2024 г.

От понеделник всичко ще се промени за тези 5 зодии

Зодиите, които ще летят от щастие този уикенд, 18 - 19 май 2024

Предстоят драматични обрати в живота на 4 зодии до края на май 2024

4 зодии, които ще се радват повече на 50-те си години, отколкото на 20-те

Насърчителни думи за всеки зодиакален знак за 18 май 2024

Тези 4 зодии ще забогатеят ненадейно до края на май

В събота: Три зодии слагат точка, за да започнат нова глава от живота си

Уникално късметче за всяка зодия за 18 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com