Парфюмът, който стана популярен сред мъже и жени от публичното пространство

65449
Парфюмът, който стана популярен сред мъже и жени от публичното пространство
Снимка: Insomnia

В два поредни материала ви разказахме повече за уникалността и трайността на парфюма Insomnia на Фавиол Сефери. Разбира се, за да сме максимално обективни и искрени с вас, читателите ни, решихме да направим експеримент с нашите колеги. Двама от тях получиха парфюма и имаха за задача да го използват поне седмица-две и да ни разкажат как са се чувствали, носейки този уникален и неповторим аромат върху кожата си и най-важното - как се е променило отношението на хората към тях, усещайки миризмата на Insomnia. Ето какво споделиха те:

 

Мъжката гледна точка 

Румен Скрински - дългогодишен журналист и водещ към Actualno.com, сподели мнението си за парфюма и как реагират гостите му в Студио Actualno, когато усетят аромата:


"Трябва да призная, Insomnia e провокативен аромат. В първия миг на срещата ми с него, бях раздвоен между подчертания стил, който придава и естествената небрежност на уханието.

Тогава си зададох въпроса: Възможно ли е това да е моят парфюм? Не за друго, а понеже се доверих на "Емблемата на Монблан" на Martinez. Замисляйки се върху качествата на двата аромата, си дадох сметка колко различни аспекти от моите емоции подчертават. И все пак избрах Insomnia. При това дългосрочно. Причината е в невероятното съчетание на сандаловото дърво, заедно с любимите ми нотки от пачули и шоколад.

Insomnia има онзи завладяващ характер, който държи будни сетивата през целия ден. И това се забелязва от срещите ми с хората. Особено щом чуя въпроса: "Какъв е този аромат по теб? Много ми харесва!".

Insomnia се вижда. Не е достатъчно само да се усети. Точно както стилът преминава през пространството и оставя дълготрайност. Изборът на Insomnia носи висока добавена стойност към качествата, които всеки мъж трябва да притежава."

 

Женската гледна точка

 

Илиана Симеонова - журналист, редактор и водещ в Actualno.com и SofiaLive.bg, споделя за елегантността и стила, който внася във визията й парфюмът Insomnia:

"Винаги съм харесвала сладникави парфюми, но никога досега не съм намирала такъв с трайност повече от 5 часа върху кожата. А Insomnia определено надмина очакванията ми с неговите цели 18 часа!

Парфюмът ме изуми на първо място с визията си, защото моят стил е изключително екстравагантен и златните елементи по опаковката определено ме грабнаха. На второ място, съчетанието между 50-годишно сандалово дърво, шоколад и кубински ром е едно от най-добрите. Неслучайно Insomnia е най-наситеният на мощни естествени афродизиаци парфюм - още с първото впръскване се вклюбих в аромата и вече не искам никой друг.

На трето място, съчетанието на уникалния аромат с неговата трайнов, определено кара хората да се обръщат след мен и нерядко пъти да ме питат "Какъв е този аромат? От къде мога да си закупя като твоя парфюм?".

Insomnia не само ми помага да подчертая собствения си стил и да накарам хората да го забележат и оценят, но и ми придава едно необикновено самочувствие и увереност, което никой друг парфюм не може.

И последно, но не на последно място, когато хората чуят за траен и качествен парфюм, си представят за високобюджетен такъв. Това, което ме направи лоялен клиент на Insomnia и Martinez, които го прeдлагат навсякъде в своите обекти, е именно цената - 58 лева за 50 милилитра. Смело мога да кажа, че за мен това е най-добрият парфюм не само на българския, но и на световния пазар изобщо!".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com