Битката за Асеновград - представяме Недялко Рашков, кандидат на широка коалиция

10975
Битката за Асеновград - представяме Недялко Рашков, кандидат на широка коалиция

От 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. От общо десетимата кандидати, желаещи да заемат поста на градоначалник, отговор на поставените въпроси пред нашата медия дадоха шестима. В представянето отказа да участва 21-годишният Йордан Андреев, кандидат на Земеделски съюз "Александър Стамболийски". Емануил Иванов от "Атака", Ферди Кадир от ДПС и настоящият кмет Емил Караиванов от БСП решиха да замълчат. Намеренията на кандидат-кметовете на Асеновград ще Ви представяме ежедневно, като мнението на всеки един от тях може да четете поотделно.

Недялко Рашков е предпоследният кандидат за кмет на Асеновгард, който говори пред Actualno.com. Подкрепен е от Местна коалиция „Избираме Асеновград – БДЦ, НДСВ, РЗС, Движение демократично действие - ДЗ и Движение напред България”. Рашков е бивш началник на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в града.

Битката за Асеновград - представяме Паскал Терзиев, кандидат на Реформаторите

От 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. ...

Какво възнамерявате конкретно да направите за Асеновград, каква е целта Ви?

Изграждане на пречиствателна станция за отпадъчни води и на канализационни мрежи и системи в населените места, в които няма такива. Създаване на нови работни места чрез подпомагане на местния бизнес и привличане на инвеститори. Подобряване на пътната инфраструктура и непрекъсната рехабилитация. Създаване на Общинска полиция. Построяване на закрит многоетажен паркинг и на по-добри условия за развитие на туризма.

Кои ще са приоритетите Ви, ако станете кмет?

Достъпно и качествено здравеопазване. Създаване на общински фирми за озеленяване и за чистота. Адекватна грижа за възрастните хора и гражданите със специални нужди и потребности. Създаване на нови пенсионерски клубове. Благоустрояване и поддържане на гробищните паркове. Утвърждаване на града като привлекателна туристическа дестинация. Създаване на места за разхождане на домашни любимци.

Какви са най-сериозните проблеми на Асеновград и какво е решението им, според Вас?

Битката за Асеновград - представяме Силвия Хубенова, кандидат на ГЕРБ

От 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. ...

Растяща младежка безработица. Липса на пречиствателна станция за отпадъчни води. Нужда от постоянна рехабилитация на пътната инфраструктура. Недостатъчно паркоместа. Не са добре популяризирани туристическите обекти и дестинации в града и общината.

Какви са най-големите предимства на Асеновград, като цяло?

Първи по големина неокръжен град в България. Добро географско местоположение. Развита лека и химическа промишленост. Славно историческо минало. Градът ни е известен като "Малкият Йерусалим", съхранени са местни традиции и обичаи. Традиционна местна кухня също е сред предимствата. Асеновград е известен със станимашките си сарми и малага, както и асеновградския мавруд.

Разкажете ни малко интересни факти за личния Ви живот и за семейството си.

Семеен съм с две деца и щастлив дядо на трима внуци.

Битката за Асеновград - представяме Фикрет Шабанов-Сепетчи, кандидат на "Солидарност"

От 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю