В момента се развихря мащабна акция по купуване на гласове, заяви Антония Първанова

11053
В момента се развихря мащабна акция по купуване на гласове, заяви Антония Първанова
Снимка: БГНЕС

В момента се развихря мащабна акция по купуване на гласове и наблюдатели. Доста смущаващ е фактът, че като независими наблюдатели са регистрирани огромно количество хора от неправителствени организации, които са свързани с политически партии. Това каза водачът на листата на коалиция КОД Антония Първанова в предаването „Денят започва” на БНТ.

По думите й „Институтът за развитие на публичната среда, „Прозрачност без граници” и „Галъп” регистрират общо около 400 наблюдатели. В същото време „План БГ” с председател Николай Бареков регистрира 14 000 наблюдатели като независими, а свързаната с ДПС Фондация „Младежка толерантност” – още повече.
„Знаем, че в България от години има купен и контролиран вот. Ако нашият народ държи на това да бъде излъган и напазаруван за кратко, то тогава цената на един политик не тежи в посока „Работи”, а в посока „Намери си голяма политическа формация, продай се сам, гледай си собствените интереси и не се занимавай с интересите на народа. Ако такъв е сигналът на народа, може би всички трябва да се замислим. Избирателите трябва да покажат, че държат на свършената работа, а не на това кой колко твърди ядра има, кой колко купени гласове може да извади или колко лъжи може да обещае”, заяви Първанова.

Благославят листата на КОД в Рилския манастир

Листата на коалиция КОД - Антония Първанова, Илиана Раева - ОБ, НДСВ, СДП за участие в евроизборите ще бъде благословена в Рилския ма...

Според нея трябва да има предсрочни избори в страната, защото парламентът не функционира и има нужда от фундаментална реформа.
„Страната ни върви от лошо по-лошо. Задавам си въпроса дали не достигнахме критичния праг, от който нататък българската държава няма да може да се върне към живот. Към момента дясното в България е един проект на БКП и „Държавна сигурност”, олигарсите също започнаха да правят свои проекти. Всичко е цирк, а формата на бойкот не е довела никой парламент и държава до успех”, заяви Първанова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com