Борисов: 2 октомври е последният шанс на политиците - няма накъде повече да се издевателства над народа

3481
Борисов: 2 октомври е последният шанс на политиците - няма накъде повече да се издевателства над народа
Снимка: БГНЕС

След 2 октомври е последният шанс на политиците - няма накъде повече да се издевателства над народа. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Костинброд. Борисов води листата на ГЕРБ - СДС в 16-ти МИР Пловдив град и в 25-ти МИР София град. 

"За да си спасим държавата, трябва да ги победим с много, за да отрезнеят и те", смята лидерът на ГЕРБ. 

"Ние сме си с разума, винаги сме били добронамерени и конструктивни. Няма накъде повече да се издевателства над народа заради егото. Изведнъж БСП ги забравихме за всички поразии, направили десетилетия наред. Нанков осъди Кутев за клеветата за "Хемус". Деси Атанасова осъди Корнелия за лъжите. Два съдебни състава се произнесоха за незаконния ни арест. Той няма как да е законен, защото ние нищо не сме направили. Те вместо да се извинят, да си признаят грешката, те почват да се гордеят със своите незаконни действия", каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че се съмнява кой му мисли по-доброто, защото житейският път на човека е, че работи цял живот, за да излезе в пенсия и да си живее живота. "Само че вие пак искате да ни вкарате на браздата. Дайте да се стягаме", каза Борисов. Той заяви, че ГЕРБ са за машини, който иска, но да има и хартиена бюлетина за тези, които са притеснени от устройството за гласуване. 

"Нали ние бяхме крали 8 млрд., вие помните ли - ядох хора. Пък чували, пък шкафчета. Цифрите са безпощадно ясни. При лошия модел Борисов, ако сте имали 1000 лв., сега при "добрия модел Киро и Асен" имате 700 лв. Това ви е покупателната способност. Ако в българските банки по наше време е имало към 116 и 120 млрд. спестявания на фирми и граждани, сега са наполовина", коментира той. Борисов отчете, че това се възстановява с години, защото "всяка домакиня знае, че лесно се харчи". 

Той определи държавата като счупена. "Ама счупена - счупена", каза още Борисов и заговори за пенсия, но добави:
"Мъчно ми е за вас. За тези, които са от ГЕРБ и от СДС, пък и други хора, които не разбират материята, ми е мъчно. За вас ми е мъчно и за вас обикалям. За това съм тука", каза Борисов. Той попита кой е инсталирал "Промяната" на власт. 

Лидерът на ГЕРБ продължи с темата за пенсията. "В моята си дейност си бях поставил един срок за пенсиониране - това е като видя магистрала "Хемус" готова, защото пътят за Белград го направихме. То остана малко. Ще стане. "Струма" я съсипаха, но ще стане, ако на 2 всичко е наред. "Хемус" се опитаха да я досъсипят, но там има много направено, връзвайки Русе - Търново с тунела под Шипка, вече можем да се замислим", каза  още Борисов. 
Темата за пенсията поде водачът на ГЕРБ - СДС в 26-ти МИР София област Младен Маринов. "В нашия отбор няма хора за пенсиониране", каза Маринов. По думите му Кирил Петков трябва "да си вземе един билет за 3 октомври и да се върне в Канада".
 

Той отчете, че българите са загубили своята сигурност и предишното управление ни е докарало да мислим за следващите два месеца.

"С голяма част се виждаме почти всяка седмица. Виждам обаче каква кампания се води от тези, които ни управляваха досега от "Промяната". Интернет кампания, очерняща кампания, кампания, насочена към омразата, към лъжите, клеветите. Нищо от това не може да ви нахрани, не може да ви стопли. За това съм сигурен, че те ще загубят, те отдавна са загубили доверието на българските граждани. Те дойдоха във властта на крилете на омразата и ще си отидат като най-мразените хора и то много скоро", смята Маринов. 

Още: Кандидат-депутат сравни Борисов с валяк: Тръгнал сте и нямате спиране

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИЗБОРИ 2022:

АКФ: ГЕРБ и ДПС получават най-голям процент от контролирания вот

"Той не ѝ помагаше, а гласува вместо нея": АКФ с нови разкрития за изборни нарушения (ВИДЕО)

"Информационно обслужване" отговори на Петков след обвинение за манипулация на вота

Избрани за депутати от ГЕРБ разчистиха пътя на Георг Георгиев към парламента

Външният министър заговори за гласуване по пощата в чужбина

Хазарта към Борисов: Извинявай, че пак имам повече преференции от теб

Какво означава "Дневникът е подправен" - обяснение на "Сиела Норма" до ЦИК

ЦИК обяви колко е била избирателната активност на 2 октомври

Атанас Атансов: Борисов няма право да търси подкрепа от тези, които го свалиха

Борисов предложи отдръпване на лидерите и съгласие по определени политики

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Избори 2022