Да бъдеш дете

37012
Да бъдеш дете

„Колкото повече, толкова повече!” е казал Мечо Пух. Споделяйки тази мисъл, ние създадохме не просто детски АРТ и парти център, а място, където всяко дете ще се почувства истински щастливо. Подбрахме екип от професионалисти, на които спокойно можете да поверите вашите малки съкровища. Държахме нашият център да е модерно оборудван и да предлага най-новите игри, дори за най-малките.“

Така започва историята на Trinity Kids - един от най-добрите детски центрове в София. На разположение на вашето дете в него са цели четири напълно оборудвани зали за игра. Когато влезете в тях със сигурност ще ви се прииска отново да бъдете на 5. Първо ще попаднете в зала с батут, пълен с балони, и две мини къщички, оборудвани с умалени модели на кухня и работилница. След това ще се отправите към залата за по-палавите. В нея има достатъчно пространство, в което децата могат да играят мини волейбол, мини баскетбол, да скачат на въже, да въртят обръчи или да се потопят в безброй игри със състезателен характер.

Третата зала е посветена на интерактивните игри. Тя е оборудвана с Playstation, Wii и маса с touch screen за популярни игри като шах-мат и „Не се сърди човече”, както и Memory, Galaxy Sphere, Texas Battle, Space Towers, Spooky Maze, Match 3 и др. Четвъртата зала е арена на театралния талант и партитата за рожден ден. Тя разполага с добро озвучаване, мултимедия и сцена за мини представления и караоке. Докато децата ви се забавляват, вие можете да се настаните удобно в стилен кафе-салон, създаден да осигури максимален комфорт за вас, семейството и приятелите ви.

Пиано за родители и деца

Винаги сте искали да свирите на пиано, още от деца, но това не се е случило! Ето сега вече може да сбъднете това свое желание, като се...

Детски партита за рождени дни

Trinity Kids е специализиран в организирането и провеждането на партита за рождени дни и други празнични поводи. Богата тематична програма с награди и изненади, професионални аниматори, които организират забавни игри за всички деца, добре подбрано кетъринг и бар меню, DJ, фотограф, любими приказни герои, празнична декорация, тържествено поднасяне на торта и всичко, от което едно перфектно парти се нуждае, можете да откриете тук. Четирите зали са отделени от кафе-салона за родители с панорамна витрина и врата, което осигурява максимален комфорт за вас и гостите ви. Ако пък желаете да се потопите в игрите и забавленията, организирани за празнуващите децата, винаги можете да отворите вратата към залите и да се присъедините към тях. В Trinity Kids всичко се случва така, както вие си го представяте. Можете да разчитате на професионалната консултация от екипа, който ще организира всичко от - до. Тук малки и големи могат да открият вълшебно място, където тяхното спокойствие е осигурено от обслужване на високо ниво.

Творчески ателиета

Ателиетата в Trinity Kids са обединени в „Творческа събота сутрин“. Тя е с продължителност 3 часа, като започва всяка събота в 9:00 и приключва в 12:00 часа. Ателиетата са свободно време за вас и приятно разнообразие за децата ви. Темите в тях всеки път са различни. Първо е ателието по приложни изкуства, в което децата развиват своята сръчност, фина моторика, учат се да бъдат съобразителни и последователни в действията си. След него е ателие „100 гр. вкусотийки”, в което малките таланти се забавляват, готвейки. Това, може би, е най-веселата и интересна част от „Творческа събота сутрин“. Всяко дете обожава да помага в кухнята, да пипа с ръце, да опознава суровите субстанции и да ги смесва и най-вече – всяко дете обича да цапа, което вкъщи не е много позволено. Именно с това ателие Trinity Kids дава възможност на малчуганите да се докоснат до всичко, което мама приготвя, да научат интересни факти за храната и полезните продукти. Последно е ателието по изобразително изкуство. В него всяка седмица децата рисуват, усвояват различни техники и творят на воля.

Почасова грижа

Средно образование в чужбина – как да изберем подходящото училище?

Според данните за 2013г., около 50 българчета годишно продължават или започват средното си образование в европейски частни училища. Ка...

В Trinity Kids почасовата грижа е една по-различна услуга, в сравнение с това, което останалите центрове и клубове предлагат. Докато вие се наслаждавате на свободното си време, екипът поема отговорността да осигури благоприятна среда за доброто развитие на детското въображение и умения, чрез индивудеален подход към тях. Професионалните аниматори опознават всяко дете, като го приобщават към средата и го запознават с останалите малчугани. В последствие всички се включват в групови и индивидуални игри с образователен и забавен характер.

Следвайки реализираната в София концепция, Trinity Kids отвори врати и в град Варна. Детският АРТ и парти център там е част от луксозния комплекс Trinity Contrast, в който можете да откриете още първокласни Beauty Center и Esthetic Center.

Контакти:

Trinity Kids – София, ул. Султан тепе 1А, тел. 088-411-3980, e-mail: trinitykids.bg@gmail.com

Детски лагер с рисуване през пролетната ваканция с Арт Клуб Рояна

По време на пролетната ваканция, от 31-ви март до 4- ти април, Арт клуб „Рояна” организира детски лагер с рисуване – ...

Trinity Contrast Kids – Варна, бул. Княз Борис 121, тел. 088-287-7077, e-mail: trinity.contrast.kids@gmail.com

www.trinity.bg

Прочети повече за събития, творчески занимания и забавления за твоето дете ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com