Концерт на възглавници за обой и пиано

27262
Концерт на възглавници за обой и пиано

На следващия концерт на Модо малките приятели на възглавниците ще се срещнат с един от най-интересните и цветни духови инструменти – обоя. Обоят ще бъде представен в съчетание с пиано - една необичайна среща на двата инструмента. Програмата включва пиеси от Равел, Моцарт, Бритън, Албенис и др.

Специално, за да представи обоя, пристига световно признатият американски изпълнител Димитриос Караминцас, който ще свири в дуо с българската пианистка Галя Коларова. Димитриос живее в Берлин, свирил е в Симфоничния оркестър на Йерусалим, като солист с Кралския национален оркестър на Шотландия и е един от създателите на първия Младежки оркестър на Палестина. Галя е завършила Кралската датска музикална академия в Копенхаген. Двамата обикалят музикалните сцени от цяла Европа, Северна Америка, Близкия Изток, чак до Китай.

Коледна фиеста в Двете елши

На 7-ми Декември Двете елши и приятели организират един истински творчески ден, посветен на Коледните приложни изкуства. През целия ...

Заповядайте на 1-ви декември на Концерт на възглавници за обой и пиано, отново в познатата ви зала в Съюза на архитектите на ул. „Кракра“ 11 в София. Концертите са от 11, от 14 и от 17 часа, като след всеки от тях ще има Музикален урок, в който ще ви разкажем повече за обоя.

Новото

Концертът от 14 часа и музикалният урок след него ще бъдат на английски език. Така, заедно със слушането на хубава музика, ще имате възможност да упражните и езиците. Така организаторите искат да уважат и чуждестранните малки приятели, които не знаят български език.

Преди всеки концерт ви очаква Работилницата на възглавници, където с екипа на Онче Бонче, ще можете да изработите играчки от подръчни материали.

"Музикално пробуждане" нова специализирана програма за най-малките

Детската академия на науките, изкуствата и спорта организира Програма "Музикално пробуждане" за деца от 3 до 6 години. Това е нова, спе...

Билети можете да резервирайте на сайта http://v02.modo.bg/bg/ или във фейсбук страницата на Концерти на възглавници.

Прочети повече за събития, творчески занимания и забавления за твоето дете ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com