Derida Dance Center на море през август

4613
Derida Dance Center на море през август

Този август Derida Dance Center организира летен лагер за всички, които харесват активната почивка. Танцовият център, който е разположен в София и дава стимул за развитие както на професионални танцьори, така и на много любители на спорта и танца, кани всички желаещи да се присъединят към мероприятието. Събитието не е само за посетители на центъра, а и за всички, които искат една слънчева, приятна и танцувална ваканция на българското черноморие.

По време на лагера участниците ще имат възможност да избират между голямо разнообразие от занимания, в които да се включат: Зумба, Пилатес, Кондиционен тренинг, Съвременен танц, Ориенталски танци, Класически балет, Хип Хоп, MTV Street Dance, Ирландски танци.

Бургаски детски футболен клуб "Звездичка" - символ на любов и внимание към децата

Детски Футболен Клуб „Звездичка” стартира своята дейност в средата на 2011 година с около 300 деца на възраст между 4 и...

Derida Dance Center за пореден път показва активността си в желанието да ангажира хората в динамични и приятни събития. В стремежа си да развива съвременния танц, дейностите в центъра са фокусирани върху обучителни, тренинг програми, танцови резиденции, продукции и курсове както за професионалисти, така и за любители. Пространството заема важна част в културния живот на София, като регулярно се представят пърформанси и спектакли.

Derida Dance Center е представител на най-голямата мрежа за съвременен танц в Европа- AEROWAVES и е партньор в множество международни проекти със значими културни организации.

Крайният срок за записване е 15.03.2014 г.

Подробна информация за събитието можете да видите на уебсайта на центъра: http://www.derida-dance.com/qs/

Детски катерачен лагер с Номадия през пролетната ваканция

Вече над десет години Номадия предлага на малките си приятели и почитатели детски лагери през ваканциите. Целта на тези своеобразни &...

Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com