ЕСФА предлага организирани занимания по футбол за момичета и момчета

33229
ЕСФА предлага организирани занимания по футбол за момичета и момчета

Euro Stars Football Academy /ESFA/ набира момичета и момчета от 5 до 14 години за редовно обучение и тренировки по футбол.


Активно движение с Такеши Фуджимори

”Спортът притежава силата да променя света, силата да вдъхновява, силата да обединява хората по начин, който малко други неща мог...

Разполага със собствена тренировъчна база / комплекс „Спортна Зона“/ , новоизградено съоръжение с изкуствена трева от последен вид поколение, щадяща опорно-двигателния апарат при растежа на децата. Честотата на тренировъчните занимания е съобразена с възрастовите особености и възможности на децата, както и с изискванията за покриване на съответните спортно-технически показатели. За периода на ранно обучение занятията са два пъти седмично, а за периода на ранната специализация – три пъти седмично. При ранното обучение всеки уикенд е предвиден официален мач срещу друг отбор.Тренировъчният процес се води от специализирани треньори, притежаващи съответния лиценз и опит в работата с деца.

Целите на академията са развитие на личностни качества , социални умения, интерес към футболната игра и активен спортен живот.


ТК „Про Спорт“ започва серия от турнири за деца

Всеки тенис шампион преминава през дълго професионално и личностно развитие. Пътят е дълъг, а правилното начало е изключително важно. Б...

За 10 месеца от своето съществуване в школата тренират над 50 деца /момичета и момчета/ на възраст между 6-13 години. Създаването на два представителни отбора във възрастова група, родени 2001 година и 2003 година. Изиграни са над 60 мача с различни противници и имат участие в международния турнир Хагеланд Къп, Белгия. За всички малки футболисти се организира и високопланински летен подготвителен лагер.

Предстои участие на ЕСФА в официалните първенствата за деца под егидата на БФС, за район София с представителните отбори на родените през 2001 г. / футбол 11/ и 2003 г. / Футбол 7/, както и участие в международен турнир през пролетта на 2014 год.


Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

Българчета в училището на Манчестър Юнайтед и през 2014г.!

За втора поредна година малките любители на футбола от България ще имат шанса да прекарат една или две седмици във футболното училище н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com