С новата година Манчестър Юнайтед Футболни Училища идва в София

6381
С новата година Манчестър Юнайтед Футболни Училища идва в София

Преди месец съобщихме на малките любители на футбола, че представители на "Манчестър Юнайтед Футболни Училища" идват в България по покана на техните изключителни представители – Summerly International Learning.

Целта на събитието е да се представят футболните лагери с английски език лично от организаторите. Родители и деца ще имат възможност да задават своите въпроси директно към представители на школата, а също и към младежи, които са взели участие в лагерите през 2013г. и да се докоснат до информация от кухнята на футболната школа на отбора. Изненади, полезна информация и подаръци очакват младите български футболисти.

Много изненади готви академията на Манчестър Юнайтед за българските деца

След като преди седмица стана ясно, че на 4-ти февруари 2014г. в София пристигат мениджърите на "Манчестър Юнайтед Футболни Училища", е...

По-късно този месец очаквайте и нашето ексклузивно интервю с  г-н Тони Райт - мениджър на Manchester United Soccer Schools и CMT Learning.

Събитието ще се проведе на 4-ти февруари 2014г. (вторник) от 18:30 часа в зала София на Grand Hotel Sofia, на ул. Гурко 1. Входът е свободен, а желаещите да присъстват трябва да се регистрират на сайта на събитието.

Медийни партньори на събитието са специализираният уеб сайт за детски спорт в България – www.kidssports.bg и сайтовете www.actualno.com и www.expert.bg, от които може да очаквате подробности, интервюта и ексклузивни новини по темата.

Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

Футболната академия на Манчестър Юнайтед идва в България

Мениджърите на "Манчестър Юнайтед Футболни училища" идват за първи път в България, за да представят футболните лагери с английски език ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com