С дъх на Коледа

8471
С дъх на Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Наближават едни от най-приказните и обичани празници в годината и настроението става все по-позитивно. Красивата снежна покривка навън, блестящата светлинки по улиците, украсените магазини, всичко това ни кара да се усмихваме повече. Няма нищо по-хубаво от това да забравим за завързаното и сиво ежедневие, за грижите и проблемите, за всичко лошо поне за миг. Да се потопим в тази празнична атмосфера и да усетим коледния дух.

Най-хубавото на тези вълшебни празници е, че цялото семейство се събира на едно място. Независимо къде се намират любимите ни хора, колко далеч сме един от друг, на Коледа всички сме заедно и споделяме прекрасните мигове.

Едно от най-хубавите неща около празниците е подготовката. С приповдигнато настроение се отправяме към любимия магазин, за да изберем най-красивата украса, най-скъпите подаръци и нещичко за себе си.

Богато разнообразие от всички тези неща може да откриете в ИКЕА, където и тази година ще усетите празничния дух и ще се потопите в приказна атмосфера.

Всичко, което ви е необходимо, за да направите дома си по-красив, по-уютен и коледен, се намира в ИКЕА.

Зимната колекция предлага голямо разнообразие от аксесоари, осветление, кутии за подаръци, красива украса, дървени декорации, цветя и още много неща. За най-верните домакини ИКЕА предлага модерни уреди за готвене, съдове и прибори за хранене. И всичко това на достъпни цени, защото навън може да е студено, но топлината и красотата трябва да има във всеки дом.

Формичка за печене, 6 бр. в к-т SOCKERKAKA, ИКЕА, 4,99 лв

И ако искате гостите да останат очаровани от вашето празнично кътче, задължително разгледайте продуктите, които предлага ИКЕА. За по-сръчните има много материали и декорации, с които може да сътворите уникални красоти. Ще откриете още приказни играчки за елха, коледни свещи и свещници, коледни изкуствени растения и уникални светлини, с които домът ви ще се превърне в най-приказното място.

Изкуствен венец, звезда, SMYCKA, ИКЕА, 5,99 лв

Най-хубавият момент от зимата е, когато цялото семейството се събере на красиво подредената празнична маса.

За една истинска домакиня е важно не само храната да е вкусна, но и да е поднесена стилно. Затова тази година ИКЕА предлага разнообразие от стилни кухненски прибори, коледен текстил, коледни готварски принадлежности, оригинални салфетки и подложки за маса. Гостите ще се чувстват уютно и ще притаят дъх пред вашата красива, коледна маса. Свещи, играчки, шишарки, зелени клонки – включете въображението си или пък изберете нещо, което ви е харесало от снимките ни, но нека в средата на масата ви да царува украсата, а не салатата. Красотата е в детайлите и ще се убедите в това когато разгледате каталога на ИКЕА.

Комплект прибори, 24 броя, ATBART, ИКЕА, 29,90 лв

И разбира се, най-хубавата и очаквана част от празника- това са подаръците!

Кой не обича да получава подаръци? Това е нещо прекрасно и за малки, и за големи. Ако искате да изненадате любимите си хора по най-добрия начин, е важно не само какво ще им купите, а как ще го опаковате. В ИКЕА ще откриете всякакви декорации с блестящи, празнични цветове, панделки, дантели, коледна опаковъчна хартия, оригинални кутии, с помощта на които ще сътворите най-приказните подаръци!

В ИКЕА ще откриете всичко необходимо, за да се подготвите за празниците. Ще посрещнете гостите си с усмивка, а те ще се насладят на приказната атмосфера.

ИКЕА сбъдва мечти! С ИКЕА ще откриете магията на Коледа и ще пренесете празничния дух у дома!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОЛЕДЕН ДУХ:

Защо се подаряват подаръци на Коледа

Защо украсяваме елха на Коледа

Колко на брой са елените на Дядо Коледа

Оригинални пожелания за Коледа - сложете край на изтърканите фрази

(ВИДЕО) Австралийските секси пожарникари - този път с коледно видео

Как се казват джуджетата на Дядо Коледа?

Любимите къщички на Дядо Коледа по света (СНИМКИ)

Какъв е актуалният адрес на Дядо Коледа?

Кога се подаряват подаръците за Коледа?

На колко години е дядо Коледа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com