Представяме ви семейство Трендафилови от Варна, където лятото разцъфва в сладолед

15318
Представяме ви семейство Трендафилови от Варна, където лятото разцъфва в сладолед
Снимка: Lidl

Фамилия Трендафилови от Варна са новите посланици на кампанията на Lidl „Верига от любими продукти на нашето семейство“. Габриела е журналист и икономист по образование, а по призвание кулинар. Заедно със съпруга си отглеждат малката Ивет, която е на 2,6 години и е пакостницата вкъщи. Наскоро създават страница Мини Шеф Ивет, където заедно с малката готвят и представят различни рецепти. Изненадващо за възрастта си, Ивет готви с голямо желание и хъс. Таткото Милен има интересна и динамична професия, която практикува вече седем години - спедитор в морския сектор.

Задружни във всичко, което правят, тримата държат на домашно приготвената храна и винаги са заедно на трапезата. Имат Lidl наблизо, където освен традиционните неща, всеки си има любими продукти, но споделят една обща любов - сладоледа Gelatelli.

Кулинарен тур за ценители из Франция и Италия с Lidl

Lidl предлага на любителите да експериментират като шеф-готвачи в собствената си кухня с рецепти, повлияни от най-добрите традиции на Ф...

Семейството предпочита сладоледите на Lidl, защото има най-различни вкусове и видове, достъпни са и в удобни опаковки – на клечка и в кутия. Ивет обича плодовите вкусове, Милен – по-здравословните, като този с черен шоколад, а Габриела със стафиди и ром.

Тяхно откритие е комбинацията между какаови бисквитки и сладолед с вкус на пъпеш, която намират за изключително приятна. Любимата им рецепта за мелба включва сладолед, разнообразни, пресни плодове, сметана спрей, домашен топинг от манго, домашни вафлени фунийки и бисквитки, настърган черен школад, поръсени с кокосови стърготини за разкош и накрая стръкче мента за съвършен финал.

Затова на тях и на всички останали любители на сладоледа, Lidl предлага над 60 различни вкуса сладолед Gelateli и Ballino. Налични са всички познати форми - на клечка или във фунийка, в кутия за споделяне с близките и като торта и руло за празнични поводи.

LIDL отбелязва Световния ден на бирата със специален подарък за ценителите на оригиналния вкус

Световният ден на бирата се отбелязва всеки първи петък на месец август. Празникът на най-старата напитка в света, създадена преди 4 хи...

А това лято семейство Трендафилови са изправени пред едно много приятно предизвикателство да пробват 11 нови вида сладолед. Сред тях са премиум сладолед с вкус на мед и орех, макадамия, белгийски шоколад и солен карамел за вечно експериментиращите, както и горещите предложения за сезона - сладолед фуния с вкус на вишна, свеж пъпеш и сладолед с високо съдържание на протеини за тези, които се грижат за стройната си фигура.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВКЪЩЕСТВУВАЙ С LIDL - #ВКЪЩИ:

Поздрав към Слънцето с Мария Илиева

Упражнения за виталност и баланс с Мария Илиева

Преодолей болките в гърба с Мария Илиева

Интересни съвети за пазаруване и съхраняване на храната при Вкъществуване

Преобразете консервите в красиви кутии

Започнете деня с правилна тренировка - съветите на Мария Илиева

Как да претворим старите мебели

Сътвори сам - удобна табуретка от стара гума

Да рисуваме мандала

Оцвети ежедневието си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com