X
 
 

Десните, подкрепящи Манолова, с обща листа

2173 6
photo of Десните, подкрепящи Манолова, с обща листа
Снимка: БГНЕС
Четирите десни организации, които подкрепят Мая Манолова за кмет на София, регистрираха обща листа. Партиите, които влизат в нея са "Движение България на гражданите", Земеделски народен съюз, НДСВ и "Път на младите". Водач на листата ще бъде лидерът на ДБГ Димитър Делчев, на второ място като гражданска квота е общинският съветник Воислав Тодоров, а след него - Ана Вилфан от "Път на младите".

Председателят на ЗНС Румен Йончев е на четвърта позиция, а водачът на младежите на ДБГ Андрей Петков е пети, следван от Лъчезар Ценков от НДСВ. В листата влизат четирима членове на инициативния комитет, издигнал Манолова - финансистът Бисер Манолов, Ана Вилфан, кардиологът д-р Мирослав Ангелов, и Воислав Тодоров. "Притеснява ни нечестността на битката в София.

Лидерът на ДБГ: Мая Манолова може да промени модела за управление на София

Ние сме дясна партия и вярваме дълбоко в десните принципи. Мая Манолова обаче е граждански кандидат и макар да има ляво минало, в после...

Столичният кмет Йорданка Фандъкова все още не е излязла в отпуск от кметския пост, като откакто си обяви кандидатурата на 2 септември, тя активно се ползва от ресурсите на община за предизборна кампания на ГЕРБ", каза пред журналисти след регистрирането на листата Димитър Делчев. Той подчерта, че коалиция Движение България на гражданите регистрира пълна листа от 61 души и ще се бори за максимален брой общински съветници, които да бъдат гарант за изпълнението на мерките, подписани миналата седмица с Мая Манолова. Като ключова мярка Делчев посочи пълната реконструкция на тротоарите в София, чието разбито състояние причинява травми на хората и  създава неприятности на минаващите по тях бебешки и инвалидни колички.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Десни ли ? Червени кукувици в синьо-зелени камуфлажни дрехи ! Подлоги на червените олигаррси !
 • В задачата се пита кои са партиите???ЕДИН ФАЙТОН ХОРА които можем да преброим на пръстите на ръцете си...СПОКО БРЕ ХОРА...ще им ДУХНЕМ под опашката... 2.1 В задачата се пита кои са партиите???ЕДИН ФАЙТОН ХОРА които можем да преброим на пръстите на ръцете си...СПОКО БРЕ ХОРА...ще им ДУХНЕМ под опашката... преди 1 месец Профил на трол?
  А Те са: "Движение България на гражданите", Земеделски народен съюз, НДСВ и "Път на младите".Цифром и словом около 10 кретеноиди склонни към ДЕБИЛИЗЪМ...
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Десните, подкрепящи Манолова - дървено желязо?!?!
 • българин 1.1 българин преди 1 месец Профил на трол?
  Ее, не е така, и левите и десните подкрепят омбудсМая, т.е. и тия дето усвояват и присвояват с лявата и тия с дясната ръка са "за" стига далаверата да продължи, стабилност и сигурност на територията на червената мафия пък дали мая или даскалицата по руски КОЙ ти гледа?!
  : 4 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Дъртако, тъпи Циклопе, хайде на четвърти километър или в Белене, защото пак много си превъртял !
  : 3 !
 • Петко Бочаров- 1.3 Петко Бочаров- "дааа...а ма НЕЕЕ!!!!" преди 1 месец Профил на трол?
  Тая лява резба,десен педал на снимката ли ще подкрепя Костинбродската мома...ВЪХььь...тия ШЪ МЪ ИЗВАДЯТ ОТ ДЖАПАНКИТЕ...ТЦЪ...тцъ...тцъ....отказвам се от "десния" завой!!!!
  : 1 !
Последно в Актуално