Кошмарен полуфинал очаква Ивет Лалова

10406
Кошмарен полуфинал очаква Ивет Лалова
Снимка: Guliver/GettyImages

Българската спринтьорка Ивет Лалова-Колио ще трябва да бъде на върха на възможностите си утре, ако иска да се класира за финала на 200 метра на Световното първенство в Лондон.

Лалова направи отлично бягане в сериите и с лекота продължи напред, но задачата става доста по-тежка от тук-нататък. Опитната спринтьорка попадна в първата полуфинална серия, в което ще премери сили с настоящата световна шампионка Дафне Скипърс и младата американка Дийджа Стивънс. Скипърс е фаворитка за златния медал в Лондон, докато 22-годишната Стивънс има лично постижение 22.09 секунди през сезона.

Провал за Мавродиева в Лондон

Българката Радослава Мавродиева остана само на метър от финала на гюле на световното в Лондон. Тя направи само един успешен опит от 16...

Лалова и Стивънс бягаха заедно и в сериите миналата вечер, като единствено американката изпревари родната бегачка. Другите участнички в полуфинала с по-добри резултатите през сезона от Ивет са германката Ребека Хсасе и Сашалий Форбс от Ямайка. За финала се класират завършилите на първите две места в трите полуфинала, както и двете най-добри времена. Лалова ще бяга утре от 21:05 часа българско време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт