Момичетата от ансамбъла: Цвети, бори се!

8816
Момичетата от ансамбъла: Цвети, бори се!

Момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика подкрепиха съотборничката си Цветелина Стоянова, която вчера претърпя ужасяващ инцидент, с постове в социалните мрежи.

Вчера Цвети падна от шестия етаж на блок в столичния квартал „Надежда“. Направена ѝ бе животоспасяваща операция, наложи се далакът ѝ да бъде изваден. Към момента състоянието ѝ остава тежко.

В момента останалите момичета от ансамбъла са в Израел, където участват на европейското първенство. Те обаче изразиха подкрепата и любовта си към Цвети във Facebook и Instagram.

Нешка Робева намекна, че е подценено душевното състояние на Цвети Стоянова

Първото, което си помислих, когато разбрах, че Цвети Стоянова е отказала да пътува за Европейското първенство по художествена гимнастик...

"Ние сме с теб, Цвете наше...Изпращаме ти цялата сила на света и вярваме, че ще се справиш, защото си истински боец. Нашата обич към теб е безгранична и вечна! Ще го направим за теб, ще играем за теб!!!", написа Християна Тодорова във Facebook.

"Миличкатааа ми ...ОБИЧАМ ТЕЕ ЦВЕТЕНЦЕ МОЕ !! БОРИ СЕ КАКТО ВСЕКИ ДЕН АЗ ЗНАМ КОЛКО СИ СИЛНА И СЪМ С ТЕБЕ ВСЯКА ЕДНА СЕКУНДА!!! ", публикува Цветелина Найденова в Instagram под нейни общи снимки с пострадалата гимнастичка.

"Моля те, остани с нас!", написа и Ренета Камберова.

Капитанът на отбора Михаела Маевска също публикува послание: „Цвети ти знаеш какво значиш за нас!!! Ти си част от нашия живот и винаги ще бъдеш!! Даваме ти цялата си вяра и сила които имаме в този момент, молим се на Господ за теб!!! Ти си силно момиче и ще се справиш както до сега винаги си успявала!! Обичаме те с цялото си сърце и знай, че сме с теб!!! „

Сблъсък на позиции за Цвети Стоянова - изключена от отбора или сама се е оттеглила?

Не може спортист от такъв ранг да се остави така. Има психолози, да не говорим, че треньорът е най-големият психолог. След като са знае...

Основната версия за инцидента е, че Цвети Стоянова е направила опит за самоубийство.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт