X
 
 

Най-добрата руска гимнастичка направи опит за самоубийство (ВИДЕО)

2734 5
Най-добрата руска гимнастичка направи опит за самоубийство (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
Една от най-добрите руски гимнастички Александра Солдатова е направила опит за самоубийство, съобщи РИА Новости. В момента тя се намира в болница. Състоянието ѝ е удовлетворително. Започнало е разследване. 

По непотвърдена информация момичето е диагностицирано с булимия. 

Треньорът на Солдатова Ана Дяченко съобщи, че ден преди инцидента гимнастичката ѝ се обадила по телефона от болница, като ѝ казала, че дава изследвания и я помолила да не се притеснява. 

Александра Солдатова — е част от националния отбор по художествена гимнастика на Русия. Трикратна световна шампионка в отборно и светован шампионка на лента.

Преди дни станна ясно, че тя вече не е част от националния отбор на Русия, който има участие от 7-9 февруари. Треньорът на националния отбор Ирина Винер е заявила, че Александра има проблеми със здравето - "определени наследствени моменти на ниво ДНК", които се проявили при израстването. По думите ѝ гимнастичката е подложена на лечение. 

През септември Солдатова пропусна състезания в Баку, а преди това загуби съзнание по време на свое съчетание без да може да го довърши.

Александра Солдатова е родена на 1 юни 1998 година в гр. Стерлитамак. Започва да тренира от 5-годишна. Отличава се сред другите гимнастички със своята гъвкавост и пластичност.

Припомняме, че на 14 юни 2016 година българската гимнастичка Цветелина Стоянова направи опит за самоубийство. Днес тя се чувства добре.

Actualno.com

Етикети:

 • Войников 4 Войников преди 2 седмици Профил на трол?
  Ако бях наказан от Господ да живея в русия, сигурно щях отдавна да съм си метнал въжето!
 • додо 3 додо преди 2 седмици Профил на трол?
  Стотици хилядите повторения за усвояване на упражненията водят до психически отклонения. Отшелническия живот по лагери и живот в хотели водят до родителско отчуждение, до неспособност да се адаптират към живота след спорта, защото не познават света. Без майчина милувка, без време за любим човек... Спортът обезличава личността. Никога не подлагайте децата си, на това изтезание наречено СПОРТ. Ако н виж още ›› е станат треньори нямат бъдеще, защото са изпуснали влакът за развитие
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Много си зле, ма. Направо не знам откъде да те почна. Всичко ти е сбъркано. По-малоумна философия за спорта не съм чела! Освен това - родителите ти дават живот. Но животът, след пълнолетие, се живее с други хора предимно. А спортът е най-добрият начин за запознаване с много хора.
  : 5 !
 • Рускинче 2 Рускинче преди 2 седмици Профил на трол?
  Какво и остава други да прави в Русия - или проститутка, или наркоманка. Явно е решила по-добре да скача от покрива. Тва е бъдещето в тая пропаднала страна.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Солдатова е много красива, чаровна и лъчезарна жена. Харесвам я като гимнастичка. Дано да оздравее!