Тервел Пулев смаза полския си съперник в "Арена Армеец"

1855
Тервел Пулев смаза полския си съперник в "Арена Армеец"
Снимка: БГНЕС

Тервел Пулев постигна бързо и уверено третата си победа на професионалния ринг. В "Арена Армеец" той спечели с техническо нокаут срещу Якуб Войчек в третия рунд.

Тервел откри мача с дясно кроше, а след това направи атака с два удара в главата на съперника. Последва десен прав в главата и ранно предимство за родния представител. При първия опит на поляка за атака Тервел контрира с ляв ъперкът и едва не свали Войчик. С дясно кроше 1:20 преди края на рунда Пулев прати съперника си в нокдаун, но все пак полякът се изправи. Феновете в залата се опитаха да надъхат родния представител за нокаут още в първата част, като Тервел не спря с атаките. Якуб успя да издържи и двамата се оттеглиха на кратка почивка - рунд в полза на българина.

Кобрата смачка Джонсън след 12 рунда

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев записа убедителна победа в големия мач с американеца Кевин Джонсън в зала "Арена Армеец" в С...

Войчик пробва да атакува в началото на втората част, но бронзовият медалист от Лондон показа страхотни контраатаки от с десен ъперкът. Пулев атакуваше по-умерно във втората част, изчаквайки удобна ситуация за нокаут. Все пак в последната минута родният представител отново засили натиска и пробва 3-4 атаки, но не успя да свали отново своя съперник. Въпреки това рундът отново влезе в неговата сметка.

Как протече третият и най-важен рунд - вижте в Sportlive.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com