Das WeltAuto и 5kmrun - вече заедно и във форма

1692
Das WeltAuto и 5kmrun - вече заедно и във форма

Водени от обща цел да поддържат добра форма и осигурят спокойствие на клиентите си, брандът за сертифицирани автомобили от марките Volkswagen и Audi - Das WeltAuto, и организацията 5kmrun, която дава възможност на хората да спортуват активно и достатъчно често, започват ново партньорство.

Неговата основна идея е, че животът е маратон.
И за да достигне целите си, всеки от нас трябва да измине определен път. А за да има сили да посрещне предизвикателствата на живота и да постигне мечтите си, е важно да поддържа добрата си форма. Добрата форма може да има много лица. Пътят не е лек нито за хората, нито за автомобилите. Поддържането на добра здравословна форма е мисия. С увеличаването на възрастта и пробега, употребяваните автомобили също, както хората срещат предизвикателства.



За три години от своето основаване, организация 5kmrun успява да създаде леснодостъпни условия за непрофесионално организирано бягане в четирите най-големи града в България: София, Пловдив, Варна и Бургас. От първото бягане на 5kmrun, проведено на 6 април 2013 г., до днес са проведени над 600 старта с близо 60 000 участници. Петкилометровото бягане е универсална дисциплина, както за издръжливост и комплексно натоварване, така и за тонус и настроение. Нито много, нито малко - пет километра седмично е едно добро начало за всеки един от нас. Всеки може да опита абсолютно безплатно, без ограничение по отношение на пол и възраст (вкл. хора с увреждания и родители с детски колички).

От своя страна брандът Das WeltAuto представлява международна програма, в рамките на която официалният представител на Volkswagen и Audi в България, както и неговите дилъри, дистрибутират сертифицирани употребявани автомобили с гарантирано състояние и проверена сервизна история. Всеки един от автомобилите, предлагани от Das WeltAuto, отговаря на строго определени критерии, които са общовалидни за всички пазари на концерна. Всички автомобили Das WeltAuto се предлагат с минимум шестмесечна гаранция за техниката на автомобила, която се дава от дилъра, като освен тази гаранция, клиентът получава и гаранция за мобилност. От своето стъпване на българския пазар популярността на Das WeltAuto доказва нагледно, че покупката на гарантирано качествен употребяван автомобил може да бъде по-достъпна и по-лесна, отколкото много от нас смятат. Das WeltAuto осигурява на клиентите си спокойствие и време да обърнат внимание на важните неща от живота.

Обединявайки своите каузи, Das WeltAuto и 5kmrum са амбицирани да помогнат на максимален брой хора да бъдат здрави и сигурни в себе си - както на пътя, така и в живота.

Volkswagen пробва пазара с новия си флагман

Новият флагман на Volkswagen излиза на пазара, като ще се превърне в маркетингов експеримент на германския производител. Седанът Phideo...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com