Скутер или кола в града?

1388
Скутер или кола в града?
Снимка: Sofialive

Лятото е вече при нас. Започва нежно да ни нашепва за плаж, море, забавления, вятър в косите и купони до зори. Иска ни се да разчупим оковите на сивото ежедневие и да се измъкнем от тях. Какво обаче ще ни помогне да подхраним емоциите си и да си доставим нужната доза забавление?

Обичате ли да пробвате нови неща, да експериментирате и в същото това време да сте отговорни по отношение на екологията на околната среда? Какво ще кажете за SHAREASCOOT – модерният начин да бъдем отговорни?!

Какъв да бъде вашият избор – скутер или кола в град?

Правилното решение е едно. Какво обаче ви кара да изберете скутер и да пренебрегнете колата – удобството за редица поколения?

Сега ще ви подскажем. Причините са ясни, ние само ще ги посочим.

1. Край на задръстванията

Губите ли ценно време, докато пътувате към работното си място? Разбира се, че да. Истинска досада е това. Ако късметът не е с нас, можем да прекараме половината ден в задръствания. Лошо за нас, лошо за работодателите ни.

Ако изберете SHAREASCOOT, проблемът ще бъде изтрит като с гумичка. Край на задръстванията, край на глобите за закъснение.

2. Пестите пари

Знаете, че поддръжката на личния автомобил може и да излезе солено. Ако колата не е последен модел, се налага все нещо да ремонтираме. Това удоволствие си има цена, която не винаги си струва да бъде платена.

Избирайки скутер, вие ще спестите много повече от това, което очаквате. С малко пари, ще стигнете до много места – без да се съобразявате с разписанието на градския транспорт. Звучи страхотно, нали? Нека обаче разберете каква сума да си приготвите.

Цената е 29ст./минута, като първоначална такса не се заплаща. Съществува и опция за целодневно наемане. Цената е 59 лева, а до края на юли ще платите само 39 лева. Забавление, комфорт и удоволствие, достъпно за масовия потребител и модерен човек.

3. Паркирате където пожелаете

Край на синя и зелена зона. Край на СМС – те и страха, че автомобилът ни може да попадне „в лапите на паяка”. Паркирате, където сметнете за удачно , в непосредствена близост до мястото, към което сте се запътили.

4. Не мислим за гориво и поддръжка

Не мислите за гориво, данък, авто каско, застраховки и всичко останало, за което обикновено бъркаме дълбоко в джоба си. Има кой да свърши всичко това, ако изберете SHAREASCOOT. Мислите единствено за себе си и комфорта по време на пътуване. Наслаждавате се на шофирането, без да тегнат никакви тревоги.

10 причини да зарежеш колата през лятото

Безкрайните студени нощи вече отстъпиха назад, принудени от сложните космически сили, за които дори не се замислят. Дните с по минута-д...

5. В полза на природата

В епицентъра на компанията заляга стремежът да намали превозните средства в големия град. Това е възможно, ако бъдем задружни и ако всички мислим в посока опазване на природата чиста и без вредни емисии.

Знаеш ли вече какво да избереш – скутер или кола в града? Остави колебанията за друг казус, този вече е решен. Свали приложението SHAREASCOOT на смартфона си от Google Play или App Store и се регистрирай. Няколко секунди те делят от забавлението, удобството и измъкването от сивото ежедневие.

Разбери кои са най-близо паркираните скутери и потегли в посоката, която сам си избереш!

Повече информация можеш да откриеш ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТОМОБИЛИЗЪМ:

Градските бижута Джули и Мартен в динамиката на града (ВИДЕО)

Какво отличава гумите за SUV от тези за леки автомобили?

Намажете предното стъкло на колата с това и то няма да се замъглява

Как рентакар компаниите подготвят автопарка си за зимата

Вечерта напръскайте стъклото на колата с това и през нощта то няма да замръзне

Ако чистачките на колата са замръзнали, полейте ги с това

Четири неочаквани премиери на Honda у нас

Предимства и рискове при залог на автомобил

Най-често срещаните шофьорски навици, които повреждат автомобила сериозно

Мото екипировка от Oxford

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com