Анелия готви специална изненада за концерта на СЕСА

10274
 Анелия готви специална изненада за концерта на СЕСА

Уникалното шоу, което подготвя Анелия за концерта на СЕСА в Несебър на 21 август, ще включва специална изненада. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ разкри, че ще поднесе неповторим подарък на всички присъстващи, който обаче ще бъде запазен в най-дълбока тайна до последния момент.

Както вече беше обявено, Анелия ще излезе на сцената преди кралицата на Балканите заедно с бенд от 12 човека, съставен от най-добрите български музиканти в момента. С тях родната звезда ще изпълни изцяло на живо най-големите хитове от началото на кариерата си до днес.

СЕСА: „Нямам търпение да се видим, утре летя за Бургас!“

Броени дни преди мега спектакъла в Несебър на 21 август, в интервю за най-голямата сръбска телевизия СЕСА разкри, че няма търпение да с...

Организаторите на събитието отново призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано в деня на концерта (21 август). Двата входа на градски стадион „Несебър“ ще бъдат отворени в 18:15 часа. Понеже съоръжението не разполага с изградени паркинг зони, организаторите изрично предупреждават да не се навлиза в периферията на стадиона с автомобили, за да се избегнат колосални задръствания.

Напомняме, че деца под 18 години се допускат на събитията само с декларация и придружител. Самата декларация може да бъде изтеглена от ТУК и предварително попълнена.

Броени дни до мега спектакъла на СЕСА в Несебър

До концерта на СЕСА, който ще взриви Несебър този петък – 21 август, остават броени дни. Предвид многобройните почитатели на крал...

За актуална информация относно организацията на концерта следете всекидневно официалната страница на събитието във Facebook ТУК, както и на www.moko.bg.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com