Bass докторът oт легендарния лейбъл Ninja Tune SLUGABED за първи път у нас

6658
Bass докторът oт легендарния лейбъл Ninja Tune SLUGABED за първи път у нас

На 22 май, Фабрика 126 ще бъде разтърсена от силна танцувална вълна. А главните виновници за позитивните вибрации са няколко.

Емблематичното дуо на българската електронна сцена 1000 names (Нико – 99 Mistakes и Марго – Casio Blaster), се завръщат с нов проект - Egyptian Syrup. Сурово лайв електроник звучене, вдъхновено от 80-арския хаус, пънк и уейв културата. Приятели открай време, като истински Bushmills Brothers, двамата находчиви колекционери и ценители на автентичността, не спират с желанието си да откриват нови форми. Както те споделят пред Yo MTV Raps, Egyptian Syrup е проект за безcпирни blok партита, където стил и модерност нямат значение, защото единствено важно е танцувалното звучене.

Сто и петдесет хиляди видяха OneRepublic в Канада, следва Европа

Десет града и над сто и петдесет хиляди зрители станаха част от първата вълна на турнето на OneRepublic в Канада. Грандиозното шоу, к...

Короната на вечерта ще е първата изява у нас на SLUGABED - bass докторът oт смазващия лейбъл Ninja Tune. В момента той завършва своето второ LP за Ninja Tune, като на 22-ри май специално за българската публика е обещал доста ексклузивни бенгъри.

Подгряването на нощта е за запазено за Cyberian, добре познат с лейбъла си WTF is SWAG. Приготвил е сет, подходящ за хора с разбити сърца, с ритмични линии, които ще направят вечерта още по-запомняща се.

Меломанското събитие, подкрепено от ирландското уиски Bushmills,ще започне в 22 часа на 22 май във Фабрика 126, като входът за всички гости е на цена от 10 лв.

Ерос Рамацоти представя "перфектен" нов албум

Новият албум на Ерос Рамацоти “Perfetto” от днес е на музикалния пазар в цял свят, включително и в България. По стара тради...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика