Джейми Уун представя втория си албум първо в София

8459
Джейми Уун представя втория си албум първо в София

Дългоочакваният втори албум на гениалния британски певец и композитор Джейми Уун, който ще зарадва българските си почитатели с ексклузивен концерт на 31 октомври, ще излезе на 6 ноември тази година. След грандиозния успех на дебютния „Mirrorwriting“, Уун се завръща с нов проект, озаглавен „Making Time“, за който се е доверил на дългодишния си лейбъл „PMR Records“.

Европейското турне на изпълнителя на „Shoulda“ стартира именно от София, а родните фенове първи ще имат възможността да чуят представянето на албума „Making Time“.

Четири години след първия си диск, Джейми споделя: „Всеки проект отнема толкова време, колкото е необходимо. За мен е съвсем нормално да започна нещо, една песен и да работя върху този проект в продължение на години, преди да го довърша. Една от причините този албум да ми отнеме толкова много време е, че аз исках да се чувствам като нов човек, когато го представям“.

Публиката вече познава пилотното парче „Sharpness“, а от началото на тази седмица Джейми представи лайв версия на песента “Message“, която за пореден път впечатли феновете на британеца.

Джейми Уун: Ейми Уайнхаус първа повярва в мен

Джейми Уун, който ще изнесе ексклузивен концерт в Sofia Live Club на 31 октомври за Хелоуин, разкри пред британските медии, че Ейми Уай...

Най-новата песен “Message“ на Джейми Уун, може да чуете ТУК.

Гениалният певец, продуцент и мулти-инструменталист ще излезе на сцената на Sofia Live Club на 31 октомври със собствената си група, с която ще изпълни всички свои най-големи хитове до момента. Преди него Мартен Роберто ще нагорещи атмосферата с уникален диджей сет, а след концерта към него ще се присъедини тромбонистът TromBobby. Така събитието ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения.

Концертът на Джейми Уун и групата му в София ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online ТУК, както и в Sofia Live Club.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com