Един ден до концерта на Ерос Рамацоти в София

8897
Един ден до концерта на Ерос Рамацоти в София
Снимка: Getty Images/Guliver

До концерта на италианската мега-звезда Ерос Рамацоти остават броени часове. Събитието беше разпродадено още преди месец. Организаторите от Жокер Медия призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано в деня на концерта (събота, 26 септември).

Входовете на Арена Армеец ще бъдат отворени точно в 18:30 часа. Паркингът пред залата ще бъде на разположение на феновете на Ерос до изчерпване на местата. Допълнително ще бъдат осигурени и по едно от платната на бул. “Асен Йорданов”.

Концертът на Ерос Рамацоти в София изцяло разпродаден

Концертът на Ерос Рамацоти в София, който ще разтърси Арена Армеец на 26 септември, е изцяло разпродаден един месец преди грандиозното ...

Шоуто на Ерос Рамацоти ще започне точно в 20:00 часа като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си до тогава. Официалният мърчандайз на Ерос Рамацоти за всички фенове ще може да бъде закупен от гардеробите на B0 и B1.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Напомняме че, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от ТУК. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com