Графа представи новия си албум "Вековна гора" (СНИМКИ)

2982
Графа представи новия си албум "Вековна гора" (СНИМКИ)
Снимка: Монте Мюзик

Най-ярките представители на българския шоубизнес уважиха Влади Ампов - Графа на представянето на новия му албум "Вековна гора". Събитието се състоя в столичния клуб PM и събра на едно място певци, актьори, журналисти и топ фенове на най-обичания български поп изпълнител.

Сред гостите бяха Михаела Филева, Мария Илиева, група Молец, Поли Генова, Евгени Генчев, Борислав Бояджиев – Борче, Елена Петрова, Явор Гърдев, Ромина Тасевска, Ники Кънчев, Стефан Щерев, Краси Куртев и Дънди от Акага, Тино, Ника, Саня Армутлиева, Сантра, Любомир Ковачев, Jeremy?, Сашо Обретенов, Венци Трифонов и много други.

Дългоочакваният албум "Вековна гора" беше представен на гостите на премиерата лично от Графа, като погледите на всички бяха насочени към документален филм - искрен разказ за създаването му, режисиран от Свилен Славов. Последва представянето на 16-те песни, всяка със собствена индивидуалност и послание. Слушателите се насладиха на новата продукция на Влади Ампов и оцениха нейното високо качество, емоционална дълбочина и силно въздействие.

В албума откриваме 8 нови песни – 5 от тях самостоятелни и 3 интересни дуета. Там присъстват и превърналите се в хитове "Химера", "Ти грееш", "Утре отново" в оригинална и акустична версия, заглавният трак с участието на "Мистерията на българските гласове", "Ванилия" с виртуозната цигулка на Веско Ешкенази и "Prime Time" с WOSH MC и FeeL.

Силно впечатление правят трите нови колаборации, включени в албума. Гостите на специалното събитие за първи път гледаха видеото на "Алиби" - дует с NICKA, режисиран от Димитрис Георгиев, а по-внимателните забелязаха появата на Тино в края на видеото. Преположенията са, че общата им песен от албума - "Фиаско", съвсем скоро също ще има видео. Младата Лидия Ганева е певицата в третия нов дует – "2:00 AM" и също дава заявка за бъдещ хит.

Уникална сцена с прозрачен покрив за концерта на Графа на Националния стадион

Новатор и брилянтен артист - Влади Ампов – Графа подготвя музикално събитие без аналог в историята на българската музика, което с...

Новаторски, смели, но също и със запазената марка на Графа – чувствени, с дълбоки, закодирани в текста и музиката послания са композициите в новия албум. Автор на музиката традиционно е Графа, като в песента "2:00 АМ" си партнира с Веселин Ценов – Algoriddim. Текстовете са авторски, а в съавторство работи с Рейчъл Роу ("2:00 AM") и NDOE ("Утре отново" и "Вселена"). Гост автори са Кирил Ампов ("Грях" и "Помниш ли"), Иван Ланджев ("Здравей и довиждане") и Свилен Ноев ("Повече от радостта"). Абсолютно лично постижение е, че китарите в целия албум са изсвирени лично от Влади Ампов. По миксинга работи заедно с Димитър Ганчев, а мастерингът е направен от носителя на "Грами" – Дейв Къч.

ОЩЕ: Графа със "Златно перо" за приноса си към българското изкуство

Тази година се очертава да е най-силната в музикалния път на Графа, който не спира да покорява все по-високи върхове. Цяла България вече се вълнува за най-мащабното и грандиозно родно музикално събитие на годината – концертът на Влади Ампов на национален стадион "Васил Левски". Той ще се състои на 30 септември, а интересът към него непрекъснато нараства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Братята Cavalera ще разтресат София на 15 юли

Suicidal Tendencies ще свирят на третия ден на Hills of Rock 2024

Стинг, Deep Purple и Алис Купър на джаз фестивала в Монтрьо

Иво Димчев на най-големия фестивал в Словакия заедно с Queens of the Stone Age и още звезди

Миро направи впечатляващ The Grand Finale в "Арена София" (СНИМКИ)

МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт (ВИДЕО)

ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com