X
 
 

Hayes&Y подготвят най-големия си концерт в София

1343 0
Hayes & Y подготвят най-големия си концерт в София
Снимка: ПР
Hayes&Y ни канят на най-големия си до сега концерт в София - на 28 декември в столичния клуб "Music Jam"!

Междупразничното събитие в София ще има продължение в Бургас на 29 декември в клуб "Барбоса" и в Пловдив на 30 декември в "Bee Bop Café". Симпатичната четворка от Манчестър (понастоящем) ще изпрати годината повече от подобаващо - с цели три концерта на родна земя и сред най-големите си фенове и приятели.

На 28 декември в "Music Jam" Hayes&Y ще представят добре подбран, стегнат, изцяло авторски сет. За първи път на живо пред родна публика четворката ще изпълни последния си сингъл - "Disaster" наред с най-доброто, което е създала до сега. Песента "Disaster" излезе официално през ноември тази година и определено можем да кажем, че отзивите на феновете и на критиката (и у нас, и на Острова) са отлични. Видеото вече има хиляди слушания в музикалните платформи и гледания в YouTube.

"На 28 декември очакваме да се случи най-големият ни концерт до този момент и наистина много се вълнуваме" – споделят момчетата от Hayes&Y. "Нямаме търпение да се срещнем с приятели и фенове в София, Бургас и Пловдив и заедно да изпратим от сцената една от най-ползотворните години за бандата ни" - продължават още те.

На 28 декември съпорт на Hayes&Y ще са Kраси Москов с DJ сет и друга успешна и интересна бг банда - Jin Monic.

Билетите и за трите събития с главен герой Hayes&Y се продават с пълна сила, както следва:

*За концерт на 28 декември в София в клуб "Music Jam" билети се продават в системата на Bilet.bg и можете да поръчате тук. Последвайте събитието във Facebook – тук.

* За концерт на 29 декември в Бургас в клуб "Барбоса" билети можете да закупите направо от бар Barbossa. Можете да последвате събитието във Facebook - тук.

* За концерт на 30 декември в Пловдив в "Bee Bop Café" билети можете да намерите в системата на Bilet.bg или тук. Присъедините към събитието във Фacebook – тук.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители