Играй и спечели две двойни покани за партито на Danny Ávila

21519
Играй и спечели две двойни покани за партито на Danny Ávila

DANNY AVILA вече е спряган за едно от най-търсените и популярни имена на световната EDM сцената. Носител на наградата „Best Newcomer DJ“ на престижните награди Vicious Music Awards 2011, когато Avila e все още на 16.

Днес младият диджей оправдава титлата, получавайки заслужено признанието и подкрепата на супер успешните TIESTO и FEDDE LE GRAND. Освен съвместни турнета с тях, Danny Avila поставя зад гърба си и участия на сцената на  Coachella, Ultra Music Festival със зашеметяващ дебют на главната сцена, Electric Zoo, Electric Daisy Carnival, TomorrowWorld и др.

Февруари - любов и музика в Ялта

06.02 | ELEGANT TOUCH by RUNO Краткият, но наситен със събития, февруари ще стартира с второто издание на ELEGANT TOUCH - партито, зад...

Към това може да добавим и компилациите, които прави за двете най-големи музикални институции Ministry of Sound и „Ibiza Calling“ на легендарния клуб Space Ibiza. Списък със успехи за дълъг, но вярваме, че няма да е нужно да го изброяваме!

Двама от вас ще имат възможност да отидат на партито и да се позабавляват в компанията на свой приятел. За целта е необходимо да отговорите на въпроса:

"На колко години е Danny Avila?”

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Първото гостуване на SKRILLEX в България се отлага

Поради огромния интерес към световноизвестния дъб-степ артист SKRILLEX домакините от YALTA и мениджмънта на артиста решиха, че първото ...

Двамата победители ще бъдат изтеглени на 12 февруари (четвъртък).

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com