JEREMY? превземат сцената на „Маймунарника“ със самостоятелен концерт

932
JEREMY? превземат сцената на „Маймунарника“ със самостоятелен концерт

На 25 август JEREMY? ще разтърсят за пореден път добре познатата за тях столична сцена в „Маймунарника“ с първия си самостоятелен концерт там. Година след последното си участие на лятната сцена за жива музика Ерсин, Ташо, Росен, Краси и Емилиян се завръщат със сериозен актив – своя изключително успешен дебютен едноименен албум, който бе разпродаден само два месеца след издаването му на пазара.

След редица силни участия в актуалните летни клубове на най-обичаните плажове у нас идва ред лятното турне на групата да премине и през една от най-добрите сцени на открито в столицата. Всички фенове на музикантите ще чуят на живо хитовете „Fake Fruits“, „Hope“, „Two Weeks To The Great Escape“ и „King Kong“. За онези, които все още не са се сдобили с копие от албума, групата наскоро пусна в продажба втори тираж и всеки желаещ ще може да го закупи на място в „Маймунарника“ по време на концерта. Мърчандайзингът ще включва още и официалната тениска с визията от корицата на албума – произведението на художника Кольо Карамфилов.

Jeremy? е българската банда на Exit Festival 2016!

Jeremy? са единствената избрана родна група, която ще вземе участие в Exit Magic Adventure 2016! Популярната инди рок банда ще се качи ...

„Очакваме с нетърпение точно този концерт в „Маймунарника“. Това е една от основните сцени за инди артистите у нас и сме щастливи, че авторската ни музика отново ще звучи тук. От sold-out концерта за премиерата на албума в Терминал 1 досега изминаха три изключително важни и силни за нас месеца, в които не сме спирали да свирим за нашите фенове. Радваме се, че имаме възможността да го направим за тях отново тук. Ще бъде специално”, уверен е Ерсин, фронтменът на JEREMY?.

Вратите отварят в 19.30 часа на 25 август, а преди JEREMY? сцената на „Маймунарника“ ще подгреят българската алтърнатив рок група NU/ANCE.

Билети за концерта могат да бъдат открити в мрежата на Eventim.bg – „Маймунарника“, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията.

Можете да откриете събитието и във Facebook.

Избраха JEREMY?

Българската инди рок група Jeremy? бе избрана от QUEEN + Adam Lambert да подгрее публиката на дългоочаквания им концерт у нас. Така те ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com