X
 
 

Нина Нниколина Live на 2 ноември 2019 в Sofia Live Club

838 0
photo of Нина Нниколина Live на 2 ноември 2019 в Sofia Live Club
Снимка: Sofia Live Club
На 2 ноември ни предстои истинско фолклорно приключение в компанията на НИНА НИКОЛИНА и група страхотни музиканти.

За концерта през зимния месец певицата е подготвила нови песни в различни размери и така колекцията е завършена – ръченица, пайдушко и варненско хоро.

Изненадата за вечерта ще е не само музикална, защото вдъхновението на Нина е без ограничение. Певицата ще бъде облечена с носия, която сама е ушила специално за концерта!

Проектът “Нина Николина Live” е с неподражаем стил, който включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етно джаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

“С проекта  „Нина Николина Live” си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и  култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други“, споделя изпълнителката.

На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти - Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев - клавишни, Таня Първанова - вокал. Концертът е с ефектна мултимедия, която допринася за изживяването в клубна атмосфера.

БИЛЕТИ на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM на цена 15 лева и на входа в клуба в деня на концерта 20 лева.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално