PAIN и Skindred стават част от HILLS OF ROCK 2024

951
PAIN и Skindred стават част от HILLS OF ROCK 2024
Снимка: Fest Team

Едно от най-дългоочакваните рок събития в България за HILLS OF ROCK 2024 продължава да добавя нови имена в програмата си. Към вече обявените Bring Me The Horizon, КoЯn, Spiritbox и Loathe на основната сцена се присъединяват още: PAIN и Skindred, а за Imminence, Baroness, Ghøstkid и Me And My Devil вече ви съобщихме преди няколко дни.

И това лято в Пловдив ни очакват актуални имена сред най-добрите от международната и българска музикална сцена. HILLS OF ROCK се провежда на Гребната база от 25 до 27 юли 2024.

Повече за новообявените банди

Още: KORN ще разтресе Пловдив на 25 юли 2024 г.: Hills of Rock се завръща!

Безспорно PAIN са неочакваната изненада, част от програмата на 27 юли, Ден 3 на HILLS OF ROCK 2024. Много повече от индъстриъл и дет метъл икона, шведският изпълнител и продуцент, фронтмен на култовите Hypocrisy, един от безспорните лидери на скандинавската метъл сцена, Peter Tägtgren или просто – Пешо, е име познато и обичано от стотици български фенове на тежкия звук. През месец май PAIN ще издадат "I Am" - нов албум след осемгодишна пауза, което прави включването им във фестивала още по-вълнуващо.

Към вече обявените КoЯn, Spiritbox и Loathe за първия фестивален ден на основната сцена на HILLS OF ROCK, 25 юли, се присъединяват и Skindred. Бандата от Уелс съществува от 1998 г., но последният им албум от 2023 г. е този, който достига до най-високо в рок класациите. "Smile" излезе миналата година, а с него Skindred се отправиха на дълго турне, в което, освен голям хедлайн концерт на Уембли Арена, се включва и фестивалната дата у нас. Идиосинкратичното за тях смесване на хеви метъл, пънк рок, реге, рага и дъбстеп ще чуем на сцената на HILLS OF ROCK 2024.

Българската супергрупа Me And My Devil откриват основната сцена на 25 юли. Психeделични и класически китарни рифове, които любовно срещат поп клавири и индъстриъл звук. Музиката им е мощна, вълнуваща и смела. Секси текстовете и завладяващите видеоклипове добавят към техния дяволски чар и магнетизъм.

Сцените на Hills of Rock 2024

На 25, 26 и 27 юли 2024 г., освен световните артисти на основната сцена, на Гребната база в Пловдив ще има и още две партньорски сцени. На Тъмно и Строежа тази година са селектирали едни от най-интересните и любими артисти от българската музикална сцена и любопитни международни включвания. На сцената на Строежа се качват Babyface Clan, ТДК, Жлъч/Григовор/Гена, АLI, No More Many More, Amoral, O.H., Nocktern, Gigashadow. Пак там ще се случат и три любопитни риюниънa – Портокал, Кокоша глава и Panican Whyasker се събират специално за фестивала в Пловдив. Най-бързо набиращата скорост словенска банда – Joker Out, e международното участие на фестивалната сцена на софийския клуб. Те разпродават концертите си в цяла Източна Европа и са определяни като следващата голяма инди група в световен мащаб. На партньорската сцена На Тъмно вносните имена идват с испански темперамент и интернационален парти език - La Ganga Cale и N.O.H.A. От българска страна засега са потвърдени Керана и Космонавтите, Цар Плъх, SEVI, Fyeld, Coolden, Спални Места, Toy Letters, The Fourtones.

Тридневни и еднодневни билети за фестивала има в мрежата на www.ticketstation.bg и в магазини На Тъмно.

Още: JUDAS PRIEST ще забият отново в България на 19 юли

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Чуйте новата песен на Мария Илиева "100 причини" (ВИДЕО)

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика