Посрещаме 2023 с Paco Osuna в YALTA CLUB

3098
Посрещаме 2023 с Paco Osuna в YALTA CLUB
Снимка: Yalta Club

2022 остава в историята като поредната успешна година за YALTA CLUB. Хиляди фенове ще запомнят както качествените клубни партита , така и мащабните изнесени събития в София, Пловдив и Бургас. Преходът към новата година ще направим отново танцувайки, заедно със специалния гост за вечерта – Paco Osuna. На 31 декември (събота), испанецът ще направи удължен сет в YALTA CLUB, а задно с него ще бъде и Liubo Ursiny – резидент на клуба и основен виновник за всички музикални маратони през годината.

По време на закриващото годината парти, зад пулта в ROOM 1 на YALTA CLUB ще се качи артистът, който няма нужда от представяне. Paco Osuna се отличава с креативност, смелост и непрестанно търсене на нови форми на изразяване. На живо той винаги е енергичен и раздаващ се, а музиката му е интелигентна и завладяваща – факт, който затвърждаваме след всяко негово гостуване в България. Той е в топ класацията на ключови имена, що се отнася до развитието на световната електронна сцена. Когато не е зад пулта или в студиото, той движи собствения си бранд Mindshake Records и курира събитията на лейбъла по цял свят. Има продукции за лейбъли като Minus, Plus8, Spectral, Snatch!, MOOD Records, Rukus, Defected, еlrow Music и много други, а списъкът със събития, на които е бил гост, е безкраен. И по-важното е, че това е един от онези списъци, в които качеството е над количеството.

Paco Osuna избра YALTA CLUB за новогодишната нощ, а с такава централна фигура събитието обещава да е първокласно. Очакваме удължения му сет, който ще отпразнува края на годината, както и този на Liubo Ursiny, който ще открие вечерта.

Early Bird билети за събитието може да закупите от YALTА CLUB, OMV и в мрежата на Eventim.bg на цена от 80 лв.

Може да направите вашите резервации на телефон +359 897 870 230

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com