Rudimental лично избраха българския DJ съпорт

37513
Rudimental лично избраха българския DJ съпорт

Piers Agget и DJ Locksmith от RUDIMENTAL лично избраха три актуални имена от българската клубна сцена, които да подкрепят участието им на 14-ти декември от 22:00ч., в наскоро обновената столична зала "Христо Ботев".

Избраните от британците артисти са DJane Koki - най-добрата жена диджей в България за 2012г., Marten – един от най-активните DJ-и на музикалната сцена у нас, както и успешния български drum ‘n’bass проект High Roll (Formation Records /HMSU).

Rudimental пристигат в България преди Коледа

На 14-ти декември, една от най-бързо набиращите популярност английски формации RUDIMENTAL, ще пристигне за първото си шоу в България. ...

За първото шоу на RUDIMENTAL в България ще пристигнат Piers Agget, DJ Locksmith, който ще влезе в ролята и на MC, и тромпетистa Mark Crown. Сетът им ще бъде стилово разнообразен, преминаващ през различни музикални жанрове, много танцувален и разбира се, ще включва най-големите им хитове.

Билетите за DJ шоуто на RUDIMENTAL в София можете да намерите в мрежата на Eventim, на цена от 30лв. На място цената ще е 40лв.

Събитието е 18+.

В България албумът на RUDIMENTAL „Home” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

State Of Mind за първи път в България

Едва ли можем да останем безразлични към творчеството на Стю Максуел и Патрик Хокинс, които записват тракове за едни от най – гол...

DJane Koki e DJ от 7 години, а през 2012 г е избрана за най-добра дама DJ в България. Позната е на всички с предаването “Addicted to music”, което е награждавано два пъти за най-добро радио шоу у нас.

През последната година Marten влезе с 3 сингъла в топ 100 deep house класациите на Beatport и Traxsource, а първият му сингъл e оценен от имена като Soul clap, Jazzanova, Solomun, Azari&III , Tensnake и др.

Зад проекта High Roll стоят Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks). Без съмнение те са сред най-емблематичните фигури на българската електронна сцена, също така са част от родната формация за дръм енд бейс култура H.M.S.U.

 

Концерт на възглавници за обой и пиано

На следващия концерт на Модо малките приятели на възглавниците ще се срещнат с един от най-интересните и цветни духови инструменти &nda...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com