Уникален шоу спектакъл и зелени инициативи ще посрещнат феновете на грандиозния концерт на Графа тази събота

6551
Уникален шоу спектакъл и зелени инициативи ще посрещнат феновете на грандиозния концерт на Графа тази събота
Снимка: ПроКредит Банк

Oстават броени дни до грандиозния концерт на Влади Ампов – ГРАФА на стадион „Васил Левски“. Подготовката тече с пълна сила, а изненадите, които един от най-обичаните български поп-изпълнители е подготвил, не спират. 65-метрова сцена, стъклен покрив, феноменално озвучаване, много гост изпълнители са само част от събитията, които ще се случат на 30-и септември. Но освен на сцената на територията на целия стадион ще има различни активности, свързани със зеления начин на живот и разделното изхвърляне на отпадъци, инициирани от големия партньор на концерта – ПроКредит Банк. Вижте какво ни разказва Графа сега.

Големият концерт на стадион „Васил Левски“ на 30-и септември е твоя сбъдната мечта. Как се постигат големите мечти?

-        Така е. И съм толкова развълнуван и нетърпелив. Усещам около себе емоцията на музикантите, екипа около мен, публиката. Осъзнавам значимостта на събитието за цялата българска музика и нейното бъдеще. Нивото на продукцията е световно, а реализацията изцяло българска. Щастлив съм, че ще успеем да представим качествен музикален продукт, обезпечен с невероятни сцена, мултимедиа, артисти и творчески екип. Истината е, че мечтата ми за концерт от такъв мащаб нямаше да се сбъдне, ако не бяхме получили подкрепата на ПроКредит Банк. Близо година работим като екип с приятелите ни от банката. Те не спират да дават идеи и да надграждат. Безкрайно съм им благодарен, че ще са на терена на концерта и стоят зад организацията на редица природосъобразни активности. Заедно с ПроКредит Банк ще направим събитието още по-значимо и смислено.

Разкажи ни малко повече за мащаба на концерта?

-        Ооо, тук имам много да говоря. Постарали сме се концертът наистина да бъде изключително грандиозен. Обединихме сили и ще покажем на всички гости един спектакъл, които не са виждали досега. Сцената е изцяло мултимедийна и с прозрачен покрив, който се изработва специално за концерта. Ще има много визуализации и ефекти. Най-важна обаче остава музиката и артистите, които ще изпълнят събитието със съдържание. Работя с най-великите музиканти - Александър Обретенов, Мирослав Иванов, Васил Крумов, Венци Трифонов, Краси Тодоров. Концертът ми на 30 септември ще е първият от много години насам, в който участват танцьори. Хореографията на шоуто допълнително ще подсили въздействието му. На сцената ще видим и деца танцьори, които обаче по професионализъм не отстъпват на възрастните си колеги.

А каква ще е програмата на концерта?

-        Отваряме врати още в 16:00 часа и в 18:30 започва музикалната програма. Първо на сцената ще се качат DJ Burlak&DiMO BG, които ще подгреят публиката подобаващо. Те са диджеи, които знаят как да създадат невероятна атмосфера. Веднага след тях под прожекторите ще видите и Junior Band. Това е един страхотен детски брасбенд, на които направиха невероятна версия и  дадоха нов живот на първата ми песен „Мама, татко и аз“. Толкова са талантливи, а емоцията, която създават с музиката си, е заразна. Ще видите! И след тях в 20:00 излизам аз, моята банда и момичетата от ЛаТиДа, които ще изпълняват беквокалите.

Разбрахме, че ще има и специални гости. Можеш ли вече да ни издадеш кои ще са те?

-        Не (смее се). Шегувам се, ще издам малка част, но не всички. Важно е да има изненади и по време на шоуто. Ще имам честта да пея на стадион „Васил Левски“ заедно с Мистерия на българските гласове, до мен за „Ванилия“ застане и Веско Ешкенази. Радвам се, че ще имам и изпълнение с едно много талантливо дете – Ивайло Василев, който е виртуозен класически пианист с награди от много международни конкурси. В негов акомпанимент ще прозвучи една от най-романтичните песни, които съм създавал. Останалите настина ще запазя в тайна, а някои от вас може ли вече се досещат. 

Казваш, че вратите отварят още в 16:00 часа. Защо толкова рано?

-        Отваряме в 16:00, защото все пак това е стадион и ще има много хора. Съветваме всички да дойдат по-рано, за да могат да се настанят спокойно и да не изпускат нищо от шоуто от началото до края. И тук искам пак да спомена моите партньори от ПроКредит Банк, защото както споменах по-горе, с тях се заехме с една зелена мисия, която да върви заедно с концерта. Призоваваме всички да стигнат до стадиона пеша, с градски транспорт или велосипед. По този начин ще сте по-бързи, няма да търсите места за паркиране и ще избегнете задръстванията. На 30-и септември ще има градски транспорт до стадиона на по-често, метрото също ще минава на по-къси интервали. А хората, които идват с автомобил от страната, могат да използват буферните паркинги. Можете да видите всичко за зелената ни кауза тук.

Предполагаме, че ще има забавления и на място на стадиона, докато концерта започне?

-        Разбира се. На 30-и септември никой няма да скучае. Ще има различни активности на самия стадион и зоната извън него. Ще има специална игра с ПроКредит Банк и всеки, който сканира QR-код на техните рекламни материали, ще може да участва в томбола за един от три електрически велосипеда. Освен това заедно с тях и ЕКОБУЛПАК България, ще събираме отпадъци разделно, също част от зелената мисия на концерта. А на шатрите на ПроКредит Банк вътре в самия стадион, ще има и награди за правилно изхвърлени боклуци. За концерта с екипа ми решихме да изработим и по-нестандартен мърч. Очаквам ви, ще бъде страхотно! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com