Васил Найденов и Графа се качват на една сцена за One Love Tour 2018

7608
Васил Найденов и Графа се качват на една сцена за One Love Tour 2018
Снимка: One Love Tour

Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа и музикалната група Next Time се качват на една сцена, а причината - турнето One Love Tour 2018. Тази година България и Македония отново се обединяват в едно уникално музикално изживяване, за да покажат най-доброто от музикалната сцена в двете страни.

Продуценти от българска страна Андрей Арнаудов и Иван Христов, като Андрей споделя, че с общи усилия, точно преди една година се е сбъднала мечтата му за съвместен проект между България и Македония. Турнето, което създават в името на любовта към изкуството, към музиката, която има силата да обединява и събаря граници, дори и държавните.

Ето ги порасналите деца на Графа (СНИМКИ)

Владимир Ампов-Графа е един щастлив баща и съпруг. 39-годишният певец, който в момента е жури в "Гласът на България", сподели снимки о...

One Love Tour 2017г. премина през две държави, продължи 5 месеца, в 8 града и хиляди фенове се събраха, за да докажат, че няма нищо по-докосващо и по-въздействащо от нейно величество музиката. Чрез музиката на две съседни, близки страни, с много сходни езици, доказваха на всички, че любовта обединява! България и Македония пяха за първи път заедно в един ритъм и на един език, езикът на любовта.

Тази година мащаба на турнето се разширява и One Love Tour ще е фестивал. Ще е напълно безплатен и със свободен достъп. Дванадесет часова богата програма, включваща различни стилове музика, фолклор, детски театър и вокални групи, популярни изпълнители от двете държави, stand up комици и кулинарни презентации. Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала, в градовете в България, ще бъде изградена "Улица на занаятите". На нея посетителите ще могат да се запознаят с древните ни и пъстри занаяти.

Ясни са номинациите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио

БГ РАДИО представи номинациите на слушателите си за юбилейните 15-ти Годишни Музикални Награди. Медията, която традиционно подкрепя и п...

Фестивалът One Love Tour стартира на 16 юни в Скопие, на 30 юни е в София, на 21 юли – гр.Банско, 28 юли – гр.Варна, 11 август – гр.Струмица, 07 септември – гр.Кавадарци, 08 септември – гр.Русе и завършва на 05 октомври за празника на града в Стара Загора. Старта на фестивала, на 16 юни, в Скопие е в рамките на събитията, част от Европредседателството на България и с партньорството на Министерство на външните работи, под егидата на посолството на България в Република Македония. Ще се проведе в центъра на гр. Скопие и ще е най-голямото българо-македонско събитие със свободен вход. На откриването ще присъстват: Министър-председателят на Република Македония Зоран Заев и Външният министър на България – Екатерина Захариева, представители на Община Скопие, Министерство на културата на Република Македония и с пълната подкрепа на българския Премиер – Бойко Борисов. В Скопие, посетителите на фестивала ще видят и чуят изпълненията на Златно Славейче, Любойна, Фолтин, Сашко Коцев, ансамбъл Българе, Графа, Деси Добрева, Next Time и Слаткаристика.

Програмата в София, на 30-ти юни в Южния парк, стартира с вокална група Бон-Бон, продължава с Телефон 112, а във вечерния концерт ще вземат участие: Next Time, Слаткаристика, Ъпсурт и Васил Найденов. За всеки град програмата ще е различна. Официален водещ на фестивала ще е Ники Станоев, а в градовете участие ще вземат: Оратница, Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Ъпсурт, Влатко Стефановски, Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

От Ню Йорк в София: съвременната Кармен Клементин Марген в София на 31 май по покана на Соня Йончева

P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"

Емели Санде - безнадеждният романтик

Група ALI: Правим музика, която да изпълва душата

Започна грандиозният фестивал Coachella 2024: Кои бяха звездите в първия уикенд (ВИДЕО)

Концертът Led Zeppelin Symphonic в София се отлага за септември

Midalidare Rock in the Wine Valley 2024: Ясни са всички групи за голямата сцена

SOLAR буди нощна София с CAMELPHAT на 7 юни

hug or handshake представят най-новия си сингъл "Waiting Till September" (ВИДЕО)

Джак Саворети за първи път в София - 23 септември 2024 г. в Зала 3 на НДК

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика