X
 
 

Протестиращи от Пазарджик пътуват към София

3583 3
Протестиращи от Пазарджик пътуват към София
Снимка: БГНЕС
Протестиращи от Пазарджик и Пловдив пътуват към столицата, за да се включат в протест срещу високите цени на горивата и социалната несправедливост, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пазарджик.

Около 200 автомобила се събраха на сборния пункт при битака в града, за да тръгнат на организирани автошествия в знак на протест срещу високите цени на горивата и социалната несправедливост. Протестиращите се разделиха на две групи. Едната тръгна по АМ „Тракия“ в посока София. Към нея се присъединиха и около 50 автомобила от Пловдив.

Мотористите излизат на национален протест (ВИДЕО)

Мотористите в България тепърва подготвят национален протест, това стана ясно при участие на техни представители в ефира на НОВА. Те в...

Другата група автомобили тръгна по стария път от Пазарджик към Пловдив. Там те ще се включват в пловдивското шествие.

Протестиращите са съпровождани от полицейски автомобили. Участниците са предупредени да не нарушават правилата за движение, като автомобилите, отправили се към столицата не трябва да затрудняват трафика по АМ „Тракия“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Разорано поле 3 Разорано поле преди 1 година Профил на трол?
    Да лапнеш на Бойко маркуча.Тъпак
  • Анонимен. 2 Анонимен. преди 1 година Профил на трол?
    Тъпанар.Аман от селяндури.Ще видиш и криво поле.
  • Равно поле 1 Равно поле преди 1 година Профил на трол?
    Койсте вие бе МВР дата казвате на хората какво да правят На правете блокади на пътни те възли границите им за пушете На Борисовия да му се ви ти тъжно през крив макарон ще гледа