Станислав Владимиров стана кмет на годината за 2022

2976
Станислав Владимиров стана кмет на годината за 2022
Снимка: Facebook.com/Община Перник

Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе избран за втори път за "Кмет на годината" в подкатегорията голяма община.

През 2020 г. той стана първият ръководител на областния град, който спечели престижното отличие, а сега повтори успеха си в тазгодишното издание на конкурса. През миналата година Владимиров, който е член на БСП, получи наградата "Кмет на гражданите".

Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе избран за втори път за "Кмет на годината" в конкурса „Кмет на годината 2022“. През 2020 г. Владимиров стана първият пернишки кмет, който спечели престижното отличие и то с огромна подкрепа от съгражданите ни. През миналата година той получи наградата "Кмет на гражданите". Гласуването в десетото юбилейно издание на конкурса  бе традиционно организирано от портала kmeta.bg, като всеки можеше да гласува онлайн. 
"Когато получаваш такава подкрепа, тя ти дава сили и увереност да продължиш напред. Благодаря на семейството си, на общинската администрация и най-вече на своите съграждани за ежедневната подкрепа, която получавам от тях. Тя носи и огромна отговорност, защото очакванията към нас са големи", каза Станислав Владимиров след като вицепрезидентът Илияна Йотова му връчи наградата. Той добави, че през този мандат перничани не са имали спокойна година. "Започнахме с водна криза, след това дойде пандемията, енергийна и инфлационна криза. Местната власт се оказа най-устойчива и стабилна за последните 30 години и успяваме да се справим с кризите", каза още кметът на Перник. Той припомни, че е поел ангажимент Перник да стане най-добрия град за живеене в България и заяви, че ще продължи да работи за това. 
"За да го постигнем ни предстоят много труд и предизвикателства", каза още Станислав Владимиров.Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе избран за втори път за "Кмет на годината". През 2020 г. той стана първият ръководител на областния град, който спечели престижното отличие, а сега повтори успеха си в тазгодишното издание на конкурса.През миналата година Владимиров, който е член на БСП, получи наградата "Кмет на гражданите".

Гласуването в десетото юбилейно издание на конкурса по традиция бе организирано от портала kmeta.bg, като всеки можеше да гласува онлайн. 

"Когато получаваш такава подкрепа, тя ти дава сили и увереност да продължиш напред. Благодаря на семейството си, на общинската администрация и най-вече на своите съграждани за ежедневната подкрепа, която получавам от тях. Тя носи и огромна отговорност, защото очакванията към нас са големи", каза Станислав Владимиров, след като вицепрезидентът Илияна Йотова му връчи наградата.

Станислав Владимиров: Няма да оставя Перник да бъде сплашван от мутри

Последните месеци и най-вече дни, град Перник е подложен на невиждан от десетилетия уличен тормоз от съмнителни лица. Тормоз, в който с...

Той добави, че през този мандат перничани не са имали спокойна година. "Започнахме с водна криза, след това дойде пандемията, енергийна и инфлационна криза. Местната власт се оказа най-устойчива и стабилна за последните 30 години и успяваме да се справим с кризите", каза още кметът на Перник.

Владимиров припомни, че е поел ангажимент Перник да стане най-добрият град за живеене в България и заяви, че ще продължи да работи за това. 

"За да го постигнем, ни предстоят много труд и предизвикателства", каза още Станислав Владимиров.

Снимки: Facebook.com/Община Перник

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЕРНИК:

Община Перник преобърна представите за града си с гениален маркетинг ход

Пиян тийнейджър преби майка си и баба си в Перник

Десетки семейства в Перник не могат да спрат парното си през лятото

Авария остави Перник без парно и топла вода

Квартал в Перник остава без парно и топла вода за денонощие

Със символична първа копка бе дадено начало на реконструкцията на довеждащ водопровод и помпена станция „Опалово“

Центърът на Перник без вода

Начало на "Сурва": Рекорден брой участници в най-големия маскараден фестивал в Европа (СНИМКИ и ВИДЕО)

Перник обяви петък за неучебен ден заради "Сурва"

Времето е спряло: Мизерни условия в болницата в Перник

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com