X
 
 

Смениха шефа на плевенската ОД на МВР, досегашният отива на работа в съдебната система

5848 0
Смениха шефа на плевенската ОД на МВР, досегашният отива на работа в съдебната система
Снимка: ОДМВР - Плевен
Старши комисар Веселин Вътов е новият директор на Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен. Днес той е бил представен на състава на дирекцията от зам.-главния секретар на МВР Георги Арабаджиев. Промяната в ръководството е направена, защото досегашният директор – старши комисар Красимир Начев, отива на работа в съдебната система, съобщиха от Дирекцията.

Старши комисар Вътов е роден на 10 май 1977 година в Плевен. В системата на вътрешното министерство е от 1 октомври 2002 година. Преминал е през различни изпълнителски и ръководни нива. От 2016 година до момента е заемал длъжността началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в областната дирекция. За добрата си работа е награждаван многократно от министрите на вътрешните работи и директорите на ОДМВР – Плевен.

Нов случай на африканска чума в Плевенско

Заради новорегистрираното огнище на Африканска чума по свинете (АЧС) в плевенското село Николаево директорът на Регионална дирекция по ...

Веселин Вътов е временно преназначен на длъжността директор на ОДМВР – Плевен за срок от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители