X
 
 

Взривно устройство в пловдивската болница не бе открито, но сигналът причини неудобства

1005 0
Взривно устройство в пловдивската болница не бе открито, но сигналът причини неудобства
Снимка: Божилова
Около час продължи проверката по сигнал за взривно устройство, поставено в избените помещения на УМБАЛ "Каспела" в Пловдив, не бе открито нищо опасно. След като стана ясен резултатът, пациентите бяха върнати във Втори блок.

В тази сграда се намират хирургичните отделения и реанимацията, тежките случаи са били пренесени в Урологична клиника в съседната сграда, а пациентите, които са били на крака, са чакали във фоайето на Трети блок.

Евакуират пациенти и персонал от пловдивска болница заради сигнал за бомба

Сигнал за бомба, поставена в УМБАЛ "Каспела", е получен в ранния следобед днес. В момента се провежда евакуация на пациенти и персонал....

Има и пациенти, които въпреки нарежданията на полицията, не са могли да бъдат изведени, тъй като технологично се оказва невъзможно това да стане веднага- 6-7 души на диализа и персонал са останали през цялото време в приземните помещения на въпросния Втори блок, точно където е сочел сигналът за бомба.

Провеждат се следствени действия по установяване на самоличността на човека, който се е обадил и който с едно обаждане причини толкова тревоги, а и страдания на болни хора.  

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Феновете на "Левски" подават ръка на Васил Божков
Феновете на "Левски" подават ръка на Васил Божков

Не само срещата вчера не беше лека, не е лека ситуацията, в която се намира "Левски". Това е игра на нерви и нещата могат да вземат различен завой....