X
 
 

"Атака" без категорична позиция за вота на недоверие, но с нападки към БСП

674 4
"Атака" без категорична позиция за вота на недоверие, но с нападки към БСП
Снимка: БГНЕС
"Атака" ще определи своето отношение към вота на недоверие при неговото гласуване. Това каза депутатът от „Атака“ Павел Шопов по време на дебатите по вота на недоверие.

Той призова социалистите да отговорят на въпросите на "Атака" от неделя за санкциите срещу Русия, за признаване на геноцида по време на турското робство, за пенсиите и дали БСП ще взаимодейства с ДПС.

Депутат от ГЕРБ обвини БСП в лъжи, социалистите се позоваха на НСИ

„През последните няколко седмици все по-често ставаме свидетели на манипулирана, преекспонирана, иначе казано фалшива информация....

„Хайде да не се лъжем, да не се заблуждаваме. Измислено е да има вот на недоверие поради много причини. Те са вътрешнопартийни за БСП. Предстои избор на председател.

Целта е и свалянето на правителството, може би последен опит да има предсрочни парламентарни избори. Винаги, когато опозицията мисли за вот на недоверие, мисли първо да има ли, а след това по какъв повод“, каза още Шопов.

Според него въпросът за БСП не е в Перник, за боклуците, за екологията. „А да се свали ли това правителство и да вървим към предсрочни избори или да не се сваля и да продължи да изкара мандата си“, коментира Шопов.

Павел Шопов коментира и отказът на независимите депутати от „Атака“ да участват в консултациите по вота на недоверие, които инициира БСП.

ДПС: Държавата е в колапс заради некадърно управление

„Провалът на правителството на ГЕРБ в областта на околната среда и водите, а и в цялостната политика, е факт. Това а закономерния...

Той заяви, че от БСП са дърпали депутатите от „Атака“ за ръка и са искали да коментират вота на недоверие.

За такива разговори за нашите важни 6 гласа, си има ред. "Г-жо Нинова, отправете искане до нашето централно ръководство. Не го направихте. Вие искахте сепаративно да разговаряте с всеки един от нас. Такава беше и политиката и на нашите колеги от ГЕРБ.

Вие разсъждавахте. Те от „Атака“ толкова са ни набрали на това унижение, на което ни подложиха от ГЕРБ, затова че нарушиха баланса в Народното събрание. И вие не ни защитихте“, посочи още Шопов, цитиран от Фокус.

Actualno.com

Етикети:

 • Мнение 3 Мнение преди 1 месец Профил на трол?
  България загива, че какво ги нтересува това Сидерчо и неговата глутница лапачи ! Та той падна под нивото и на Квадратния Тулум Каракачанина и под нивото на Бургаския Циганин Валери . Какво не е ясно ?
 • Академиците ! 2 Академиците ! преди 1 месец Профил на трол?
  Отечеството е в дълбока криза – не от вчера и не в една област . Държавата се разпада, нацията е сред най-бързо изчезващите в света, доходите са унизителни, икономиката е инерционна и зависима . Няма нито една област, която да се развива добре, а в повечето кризата е дълбока и трайна . Няма нито една реформа – в нито една област, с нито един видим резултат .
 • България загива ! 2.1 България загива ! преди 1 месец Профил на трол?
  Държава, в която с капачки се купуват кувьози за новородените и с есемеси – дефибрилатори за болниците, е държава без управление. Държава, в която парламентът се ползва с 8 % доверие, а съдът – с 12 %, е територия без управление . Фактите са ясни, изводът също: България е без управление, България се руши, българската нация загива !
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Чорбарите от "Атака" нямат мнение, чакат колко ще им пусне Боко и тогава ще имат много твърдо мнение, понеже кокала е тяхното мнение ! А този пловдивски боклук на снимката цена няма, гледайте Спас Гърнето и сравнявайте . Лапачи, муфтаджии .