Баракова ще се изнася от апартамента си

14231
Баракова ще се изнася от апартамента си
Снимка: БГНЕС

Наричаха се проститутки, курви. Това твърди Валентина Колева, съседка на станалата известна покрай преференцията народна представителка Ана Баракова. Тя влезе в парламента след като беше номер 13 в Пловдив в листата на "България без цензура" и беше избрана с преференция на принципа "Любимец 15", а след това стана независим депутат.

Курво, нещастнице – така ѝ говори мъжът на Баракова, твърди съседка. Притеснявам се за Баракова, да не се случи нещо много лошо. Съседите на ведомственото жилище са направили подписка до председателя на Народното събрание Цецка Цачева, предаде Нова телевизия.

Съседи искат да изгонят Ана Баракова от ведомственото й жилище

Съседи на независимия депутат Ана Баракова настояват тя да напусне ведомственото си жилище. Молба за това ще бъде внесена до председате...

Баракова отрече всичко и заяви, че тя с мъж не живее. Майка ми само отсяда при мен. Би трябало това да е поръчка, както беше в Пловдив, като станах депутат, казва тя. Ако ще си говорим за съседите, по цял ден децата им тичат и тропата, нападна тя в отговор. Нова телевизия обаче показа мъж, който посещава Баракова – бил ѝ познат. Той не пожела да бъде сниман и отишъл при съседката Валентина Колева, за да се разберели тихо и без шум

Не се знае дали няма да се видим в съседите – може довечера да има купон, ще ви поканя, добави Баракова, която обаче най-вероятно ще се изнесе и вече си търси квартира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика